Олег Винник за прикладом співаючого ректора Поплавського переключився з Таюне на студенток: вовк дає жару

Відомий український співак Олег Винник останнім часом тісно співпрацює зі співаючим ректором Михайлом Поплавським.

Зовсім недавно герої нашої сьогоднішньої статті запустили, а якщо бути точніше, відновили спільний проект — національну музичну премію “Українська пісня року”. Судячи з усього, це було початком співпраці артистів. На цей раз Винник дав майстер-клас для студентів Поплавського в Київському університеті культури і мистецтв, де останній довгі роки очолював посаду ректора.

Михайло Поплавський та Олег Винник
Михайло Поплавський та Олег Винник

Так, в Інстаграмі Михайла Михайловича з’явилася велика добірка фото і відео з заходу, на яких він разом з Олегом виступає перед повним залом учнів. Для такої важливої події головний вовк країни надів чорні джинси з ланцюгом, темно-синю сорочку і чорний піджак, а його колега доповнив класичні чорні штани і білу сорочку яскравим оксамитовим піджаком.

“Щастя бачити вогники в очах моїх студентів. Вдячний Олегу за неймовірні емоції від майстер-класу! Далі більше!”, — підписав публікацію Поплавський.

На першому ж ролику з поста видно, з яким захопленням публіка зустрічає Винника — овації приголомшують. Коментарі говорять про те ж:

  • “Нереально круто!”;
  • “Студенти тепер мотивовані і з ще більшим бажанням будуть вчитися”;
  • “Вищий клас”;
  • “Атмосфера бомбічна!”;
  • “Ого, дивуєте”.
Олег Винник
Олег Винник

Не можна не відзначити, що останнім часом Олег часто бере участь в спільних проектах і з іншими зірками вітчизняного шоу-бізнесу. На його рахунку “Танці з зірками” в парі із зірковим хореографом Оленою Шоптенко, зйомки у фільмі Юрія Горбунова і Потапа “Скажене весілля”, а саундтрек до нього він записував разом з Суперблондинкою Олею Поляковою.

Про решту друзів повелителя вовчиць дивіться нижче:

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.