Олена Кравець показала свого втраченого брата: “Ми вирішили, що пора поріднитися”

Відома українська гумористка і актриса студії "Квартал 95" Олена Кравець несподівано познайомила шанувальників зі своїм "братом", про якого ніколи не розповідала.

Популярність Олена здобула саме завдяки “Вечірньому кварталу”, де вона є однією з ключових артисток, до того ж Кравець — єдина жінка в цьому чоловічому колективі. Крім комедійного амплуа, героїня нашої сьогоднішньої статті має в резюме рядок “актриса дубляжу”. На її рахунку озвучка Баби Наташі в анімаційному серіалі “Казкова Русь”, равлика по імені Опік в мультфільмі “Турбо”, її голосом говорить лиходійка Скарлетт Оверкілл в “Міньйонах”, але це ще не все.

Олена Кравець на озвучці Міньйон
Олена Кравець на озвучці Міньйонів

Так, у себе в Інстаграмі Олена Кравець поділилася новиною — вона разом з шоуменом Олександром Педаном озвучить головних героїв комедійної анімації “Пончари. Глобальне заокруглення”:

“Той випадок, коли ми з Сашком Педаном вирішили, що пора поріднитися і змінити імена. Тепер ми брат і сестра, Оп і Ед. Крім нас з Сашком, над створенням анімації також потрудилися автори “Сімпсонів”, так що, фанати сімейства Гомера і Мардж, радійте!”, — написала зірка.

В прикріпленому до посту відео Олена разом з Олександром розповідають про незвичайних пухнастих персонажів — вони подорожують по різних епохах в надії змінити хід історії та врятувати свій вид від вимирання.

Не можна не відзначити стильний наряд Кравець. Актриса позує у вузьких картатих брюках, блідо-лавандовому светрі і високих чорних чоботях, які ідеально доповнюють її образ. Педан же одягнувся більш спортивно — в кросівки, джинси і футболку із зображенням пончара Еда, його він і озвучує.

Скриншот из Инстаграма Елены Кравец
Скріншот з Інстаграма Олена Кравець

У коментарях фанати прийшли в справжнє захоплення від такої колаборації. Без сумнівів, озвучка сподобається багатьом.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!