Заміжня Марічка Падалко зізналася в симпатії до колеги по ТСН. Що скажуть чоловік і діти?

Відома українська телеведуча Марічка Падалко не стала приховувати своїх почуттів до колеги по ТСН, навіть незважаючи на те, що вдома на неї чекає чоловік та діти.

У 2010 році Марічка вийшла заміж за колишнього журналіста, а нині громадського діяча і народного депутата Єгора Соболєва. Почуття між ними спалахнули, коли вони обидва були невільними людьми, проте тримати все в собі було неможливо. Так і вийшло, що ще до одруження у пари народився син Михайло і дочка Марія, а вже будучи в шлюбі вони стали батьками молодшої дочки Катерини.

Весілля Марічка Падалко та Єгора Соболєва
Весілля Марічки Падалко та Єгора Соболєва
Марічка Падалко з чоловіком і дітьми
Марічка Падалко з чоловіком і дітьми

За освітою Падалко філолог, причому робота на телебаченні не була її мрією. Ще в дитинстві вона хотіла бути перекладачем президента, а в “телевізор” потрапила цілком випадково.

Колись давно героїня нашої сьогоднішньої статті прийшла привітати свою сусідку Лілію Подкопаєву з перемогою на Олімпіаді і тоді ж познайомилася зі знімальною групою. Все так і закрутилося, що на 1+1 Марічка працює вже майже 20 років.

Марічка Падалко
Марічка Падалко

Вона і вела програму про спорт, і побувала ведучою “Сніданку”, і розповідала малюкам про мультики. Зараз Падалко виходить в ефір з програмою ТСН, де у неї безліч знаменитих колег — Алла Мазур, Наталя Мосейчук, Лідія Таран, Соломія Вітвіцька, Юлія Бориско, а також Святослав Гринчук.

Судячи з усього, Марічка підтримує з ними з усіма гарні відносини. Таран, наприклад, стала хрещеною мамою старшої дитину героїні статті, а ось Гринчук особливо симпатизує Падалко, про що вона розповіла у відповідях на запитання підписників в Інстаграмі.

Скриншот из Инстаграма Марички Падалко
Скріншот з Інстаграма Марічки Падалко

Саме в парі зі Святославом Марічка веде ранкові випуски ТСН, але їх половинкам навряд чи є про що турбуватися, адже вони обидва щасливі в шлюбах.

Популярне

Схожі статті

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.