Ані Лорак після возз’єднання з екс-чоловіком Муратом блиснула ідеальними формами під Мальдівською пальмою

Популярна українська співачка Ані Лорак вирішила побалувати себе райським відпочинком і покотила на Мальдіви, де вже встигла влаштувати пляжну фотосесію.

В цьому році Ані Лорак виповниться 43 роки, хоча виглядає вона не старше за тридцять, причому це стосується як її обличчя, так і фігури.

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу артистка особливо покращала, хоча останнім часом їх все частіше помічають разом, тому подейкують, що Ані пробачила колишнього чоловіка за зради та вони возз’єдналися. Втім, сама зірка поки не коментувала те, що відбувається.

Ані Лорак і Мурат
Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу

У вівторок 13 квітня Лорак полетіла на мальдівські острови, щоб вдосталь насолодитися яскравим сонцем і бірюзовим океаном. У перший же день відпустки виконавиця причепурилася заради фотосесії на пляжі з білосніжним піском.

Скріншот з Інстаграма Ані Лорак
Скріншот з Інстаграма Ані Лорак

Так, перед камерою героїня статті постала в короткому легкому сарафані з відкритими плечима в квітковий узор, доповнивши образ чорним капелюшком. Наряд підкреслив головні достоїнства її фігури, включаючи і довгі стрункі ноги, а від живописного фону, на якому позує співачка, неможливо відірвати погляд.

“Пора прийняти свою порцію вітаміну D”, — підписала нове фото в Інстаграмі Ані Лорак.

Підписники не оминули публікацію увагою та обсипали зірку компліментами:

  • “Яка ж ви красуня! Гарного вам відпочинку!”;
  • “Які ніжки, яка діва!”;
  • “Лялечка”;
  • “Чарівна”;
  • “Ефектно виглядаєте!”.

Не можна не відзначити, що Мальдіви стали одним з найпопулярніших курортів серед зірок в цьому році. Там вже встигли відпочити Оля Полякова, Потап і Настя Каменських, Катерина Кухар та Олександр Стоянов, Леся Нікітюк, Діма Монатік зі своєю сім’єю, тепер прийшла черга Ані Лорак.

Більше подробиць з особистого життя співачки дивіться в наступному відео YouTube-каналу Одна минута:

Схожі статті

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.