Анна Сєдокова перенесла термінову операцію на оці та показала, як виглядає зараз: “14 днів страждань”

Відомій співачці Анні Сєдоковій потрібна була термінова операція на оці. Її вона вже перенесла і показала, як виглядає зараз.

Героїня нашої сьогоднішньої статті є активним користувачем соціальних мереж, тому зі своєю армією фанатів вона ділиться усіма новинами з життя. На цей раз зірка розповіла про позапланове хірургічне втручання, яке вона відкладала до останнього.

Анна Седокова
Анна Сєдокова

Так, у себе в Інстаграмі Анна Сєдокова опублікувала новий пост зі своєю “історією хвороби”. Два тижні тому у артистки запалилася повіка. За порадою оточуючих вона все чекала, що проблема вирішиться самостійно, проте цього так і не сталося. Тоді екс-солістка групи “ВІА Гра” взяла все в свої руки:

“У мене було величезне око, потім поменше, але дуже хворобливе, потім перетворилося на маленьку мерзенну кульку. А усі говорили — ну почекай же, воно пройде. 2 тижні. 2 скасованих премії. 4 перенесених великих зйомки. 14 днів страждань. Але все. Настав 15 день, я згадала, що я Аня Сєдокова. В 2 ночі вирішила різати”, — пише знаменитість.

Вранці вона домовилася про запис до хірурга, а до обіду вже вийшла з операційної, після чого здивувалася тому, що так довго зволікала з походом до лікаря, адже все пройшло безболісно.

З клініки Анна вийшла з пов’язкою на оці, але незабаром у себе в сторіз вирішила її зняти та показати результат операції:

“У той момент я була найщасливішою людиною. Це око навіть після операції і навіть таким було набагато красивіше ранкового”.

Анна Седокова після операції на оці
Анна Сєдокова після операції на оці

Весь цей час виконавицю підтримував її чоловік — латвійський баскетболіст Яніс Тімма. Закохані відгуляли весілля минулої осені, і для обох цей шлюб став не першим — Сєдокова вийшла заміж втретє, а Тімма одружився вдруге.

Анна Седокова і Яніс Тімма
Анна Сєдокова і Яніс Тімма

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.