Приховувала від Гаррі зраду: неприваблива правда про Меган Маркл вийшла назовні лише після весілля

За сімейним життям Меган Маркл та принца Гаррі спостерігають мільйони шанувальників у всьому світі. Все це не тільки через те, що подружжя з королівської родини, а й через те, що принц Гаррі порушив усі правила, обравши за дружину саме Меган.

За історією кохання принца Гаррі та Меган Маркл спостерігали мільйони людей по всьому світу, а їхнє весілля стало однією з найрезонансніших подій. Справа в тому, що принц Гаррі порушив усі устави та традиції своєї королівської родини обравши за дружину американку, яка старша за нього і не має жодних статусів і титулів.

Меган Маркл – відома американська актриса та модель. Найбільшу славу дівчина здобула після ролі у серіалі “Форс-мажори”. Зі своїм майбутнім чоловіком Меган Маркл познайомилася, коли їй було 35 років. Звичайно, на той час актриса мала за плечима безліч романів та активне світське життя. Як виявилося, на момент зустрічі з Гаррі, Меган мала серйозні стосунки з шеф-кухарем Корі Вітієлло. Вони зустрічалися 2 роки, жили разом і планували одружитися. Виходить, що Меган Маркл зрадила свому хлопцю, коли почала ходити на побачення з принцом Гаррі. Про це у своїй книзі “Помста: Меган, Гаррі та війна між Віндзорами” написав біограф Том Бауер.

Приховувала від Гаррі зраду: неприваблива правда про Меган Маркл вийшла назовні тільки після весілля
Приховувала від Гаррі зраду: неприваблива правда про Меган Маркл вийшла назовні тільки після весілля

Варто зазначити, що роман між принцом Гаррі та Меган Маркл розвивався дуже стрімко. Вони почали зустрічатися в 2016 році і вже через рік оголосили про свої заручини.

У травні 2018 року відбулося весілля принца Гаррі та Меган Маркл, за яким у режимі онлайн спостерігало близько 1,9 мільярдів людей по всьому світу. На самій церемонії одруження було близько 600 чоловік. Цікаво, що з боку Меган Маркл на весілля було запрошено лише її батьки. Однак на самому весіллі була тільки мати нареченої. Меган Маркл навіть не мала подружок нареченої.

До речі, після весілля Меган та принца Гаррі ЗМІ ще довго обговорювали поведінку королеви Єлизавети II на весіллі. Королева не виявляла жодних радісних емоцій і жодного разу не посміхнулася під час весілля.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.