Спокусливий червоний і виріз у вигляді серця: Тіна Кароль показала, в чому виступить на Євробаченні-2023

Відома українська співачка продемонструвала сукню, в якій виступить на відкритті Євробачення-2023 у Ліверпулі. Знаменитість вийде на сцену в образі від українського дизайнера

Вже незабаром почнеться найголовніший пісенний конкурс у світі, який цьогоріч проводиться від імені України. Пройде Євробачення-2023 у Ліверпулі, з міркувань безпеки. Серед запрошених артистів змагання відкриватиме низка українських музикантів. Серед них і відома співачка Тіна Кароль, яка свого часу також брала участь у конкурсі.

2006 року артистка поїхала на конкурс від України та заспівала пісню “Show me your love”. Тіна Кароль у фіналі тогорічного Євробачення посіла сьоме місце. Нині зірка активно готується до майбутнього виступу та, слід зазначити, ставиться до цього доволі серйозно. У своєму особистому блозі Тіна Кароль навіть опублікувала щоденник підготовки до виступу на змаганні.

Тіна Кароль відповідально готується до майбутнього Євробачення-2023
Тіна Кароль відповідально готується до майбутнього Євробачення-2023

До слова, зірка повідомила, що під час цьогорічного виступу вона співатиме свою стару пісню, з якою брала безпосередню участь у Євробаченні-2006. Втім, Тіна Кароль з командою дещо змінила звучання. Тепер ніжна та водночас запальна “Show me your love” зазвучить для глядачів в електроному форматі.

Поділилась артистка й тим, в якому образі виступатиме на Євробаченні. Дизайн сукні для Тіни Кароль створив відомий український дизайнер Іван Фролов, який займається пошиттям одягу для багатьох зірок. Дизайнер продемонстрував ескіз майбутнього наряду для попдіви. Крім того, Фролов зазначив, що при створенні сукні він надихався образом співачки на Євробаченні-2006.

Тіна Кароль виступатиме у червоній сукні цікавого крою. Верх буде виконаний із напівпрозорого матеріалу, а на руках артистки будуть ніжні рукавички. Крім того, на одязі буде красивий виріз у вигляді перевернутого серця. Ще один цікавий момент – одна нога зірки буде покрита червоною прозорою тканиною, а на іншій нічого не буде.

“Наша задача – обрати цей червоний колір як основний, тому що це любов і це символ України. Це буде влучно із піснею”, – повідомив Іван Фролов.

В якій сукні виступить Тіна Кароль на Євробаченні-2023
В якій сукні виступить Тіна Кароль на Євробаченні-2023

Популярне

Схожі статті

Українці запам’ятали її дівчинкою з боб-каре: як зараз виглядає 22-річна Еліна Іващенко з шоу “Голос. Діти”

Еліна Іващенко, співачка та колишня учасниця шоу "Голос. Діти", після участі у проєкті сильно змінилась. Показуємо, як зараз виглядає знаменитість.

Перескочила з 52 розміру на 44-й: салат французьких циган. Такі інгредієнти, що можна їсти навіть на ніч

Всього з трьох основних інгредієнтів виходить дуже смачний, свіжий та соковитий салат. Крім того, він дуже легкий і точно не нашкодить вашій фігурі.

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.