Контурний боб – наймодніша стрижка на літо 2023: Кравець і Падалко показали, як по-різному виглядає ця зачіска

Відомі українські знаменитості знаються на моді. Актриса й ведуча Олена Кравець та журналістка Марічка Падалко продемонстрували найтрендовішу стрижку майбутнього літа

У житті кожної й кожного настає такий момент, коли думка про зміну зачіски переходить у нав’язливу ідею. Особливо навесні й напередодні літа хочеться щось змінити у своєму житті. Якщо ви довго шукали варіанти, як освіжити свій зовнішній вид і змінити імідж, майстри перукарської справи рекомендують звернути увагу на контурний боб.

Що ж таке контурний боб?

Контурний боб – це особлива техніка короткої стрижки, яку стилісти з упевненістю називають універсальною. Така зачіска пасує людям з різною формою обличчя, різного віку та різної зовнішності. Найголовніша особливість контурного боба полягає в тому, що майстер під час створення зачіски “регулює” її. Перукар обирає й виділяє окремі пасма волосся, підкреслюючи таким чином переваги зовнішності.

Стилісти радять робити контурний боб тим, хто полюбляє короткі стрижки
Стилісти радять робити контурний боб тим, хто полюбляє короткі стрижки

Найтрендовіша зачіска весни й літа 2023 має змогу приховати ті риси, які людині не дуже подобаються, а натомість зробити акцент на виграшних ознаках зовнішності. Контурний боб є абсолютно індивідуальним, тому на кожній людині виглядатиме по-різному. Так, наприклад, контурний боб може бути різної довжини й форми – все залежить від вподобань кожного.

Кравець і Падалко з трендовою стрижкою

Відома українська актриса, гумористка й ведуча Олена Кравець довгі роки носить коротку стрижку. Одного разу знаменитість наважилась зробити короткий боб. Завдяки правильно підібраній перукарем техніці стрижка приховала чоло знаменитості, зробивши акцент на очах.

Олена Кравець давно носить коротку зачіску, яка їй дуже пасує
Олена Кравець давно носить коротку зачіску, яка їй дуже пасує

А ось відома українська телеведуча й журналістка Марічка Падалко надає перевагу дещо подовженій формі бобу. Знаменитість носить каре, а передні пасма у зачісці знаменитості підстрижені коротше, ніж інше волосся. Таким чином утворюється чубчик, який лише підкреслює мініатюрні риси зовнішності зірки “ТСН”.

Марічка Падалко надає перевагу коротко підстриженому волоссю
Марічка Падалко надає перевагу коротко підстриженому волоссю

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.