Модні купальники на літо 2023: Даша Квіткова, Оля Полякова і Леся Нікітюк показали хітові варіанти бікіні

Відомі українські красуні знаються на пляжних трендах. Знаменитості продемонстрували, які купальники будуть наймоднішими та найтрендовішими влітку цього року

Хоча й другий рік поспіль українцям важко уявити відпочинок на морі таким, яким він був до початку повномасштабної війни, сезон купання почнеться вже зовсім скоро. Хтось захоче відпочити за кордоном, комусь захочеться покупатись у річці, а хтось надасть перевагу басейнам. Хай там як, всюди потрібен купальник. Стилісти назвали найвдаліші моделі купальних костюмів, які будуть у тренді цього літа.

2023 року в трендах залишаються купальники цікавого крою. Мова йде про cutouts – суцільні купальники з вирізами на тілі. Незвичайна форма та яскраві кольори особливо цінуються влітку цього сезону. Втім, стилісти запевняють, що й більш класичні та стримані відтінки будуть ідеальними для цієї моделі.

Оля Полякова продемонструвала стильний купальник на літо 2023
Оля Полякова продемонструвала стильний купальник на літо 2023

Відома українська блогерка та переможниця Холостяка-9 частенько надихає своїх підписників на модні експерименти. Не забуває знаменитість і демонструвати стильні купальні костюми. Для однієї з поїздок на відпочинок зірка одягла найтрендовішу модель купальника літа 2023 – на одне плече.

Блогерка Даша Квіткова вміє надихнути підписниць на модні експерименти
Блогерка Даша Квіткова вміє надихнути підписниць на модні експерименти

У разі, якщо ви не полюбляєте модні експерименти, то стилісти поспішають вас заспокоїти – класичні моделі купальників ніколи не вийдуть з моди. Так, наприклад, такий фасон полюбляє й відома українська телеведуча Леся Нікітюк. Фігуру знаменитості вдало підкреслюють купальні костюми класичного крою – простий верх і прості плавки. Тут можна експериментувати з кольорами.

Ведуча Леся Нікітюк показала модний купальник на літо 2023 року
Ведуча Леся Нікітюк показала модний купальник на літо 2023 року
Леся Нікітюк продемонструвала модний купальник на це літо
Леся Нікітюк продемонструвала модний купальник на це літо

Втім, в арсеналі білявки далеко не одне бікіні. Знаменитість продемонструвала й інший модний варіант пляжного одягу. Леся Нікітюк одягла білий купальник, який на талії зав’язується стрічками. Стилісти запевняють, що такий простий та елементарний декор допомагає загальному образу заграти новими фарбами.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.