Мадонна, Бейонсе і Брітні Спірс проти поп-діви Тіни Кароль: ось як по-різному на них виглядають однакові сукні

Відома українська співачка Тіна Кароль – нічим не гірша за голлівудських зірок зі світовою славою. Порівнюємо, на кому однакові наряди виглядають найкраще

Тіна Кароль, відома українська співачка, вважається сьогодні однією з найуспішніших і найпопулярніших артисток країни. Знаменитість давно здобула славу, а нині продовжує активно будувати кар’єру та досягати нових вершин. Зірка української сцени вміє дивувати не лише своїми вокальними даними, але й стилем. Так, наприклад, полюбляє Тіна Кароль одягати образи, які колись носили голлівудські красуні.

Одним із таких став цікавий корсет з конусами. Відома українська артистка знялась у фотосесії в бежевому корсеті з “гострим” бра. В опублікованих фотографіях шанувальники Тіни Кароль миттєво впізнали образ, в якому багато років тому світову сцену підкорювала жива легенда поп-музики Мадонна. У мережі порівняли наряди двох зірок і дійшли думки, що обом корсет із конусами однаково чудово пасує.

Тіна Кароль вбралась у корсет, схожий на який колись носила відома співачка Мадонна
Тіна Кароль вбралась у корсет, схожий на який колись носила відома співачка Мадонна

З’являлась Тіна Кароль на публіці й в іншому образі. Так, на знімання одного з випусків “Голосу країни” знаменитість одягла бежеву сукню з блискучого й гладкого матеріалу. Артистка доповнила сукню міді акуратними туфлями світлого кольору. Американська співачка Бейонсе одного разу також вийшла у світ у схожому вбранні. Знаменитість одягла сукню такого ж крою, втім дещо більшої довжини. Доповнила свій наряд співачка сумочкою та цікавою зачіскою.

Українська артистка Тіна Кароль та американська співачка Бейонсе з'явились в одній сукні
Українська артистка Тіна Кароль та американська співачка Бейонсе з’явились в одній сукні

Якщо ж попередні два наряди Тіна Кароль одягла ненавмисне, то у блакитний костюм стюардеси вбралась спеціально. Так, колись відома українська співачка захотіла повторити образ, в якому колись співала легендарна Брітні Спірс. Українська поп-діва одягла світлу синю сукню та шапочку бортпровідниці.

Тіна Кароль та Брітні Спірс в однаковому вбранні стюардеси
Тіна Кароль та Брітні Спірс в однаковому вбранні стюардеси

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.