Що готує Дмитро Гордон? Рецепт справжнього чоловічого стейка (ВІДЕО)

Ніхто й подумати не міг, що відомий журналіст Дмитро Гордон вміє і любить готувати.

Він хотів стати знаменитим штангістів, а став знаменитим журналістом. Його коронний рецепт – це стейк. Він поділився ним в шоу кулінара Уріеля Штерна. Там же Гордон і навчився правильно готувати м’ясо.

Рецепт стейка від Дмитра Гордона дуже простий, але доставить вам масу задоволення. Базово для стейка береться яловиче м’ясо, адже воно з усіх можливих найбільш м’яке.

Що потрібно для приготування смачного стейка?

Хороше м’ясо і сіль – все просто. Саме ці два продукти є найважливішими і основними.

Інгредієнти для приготування стейка нескладні. Берете 250 г Яловичини, 1 ч. Л. Оливкової олії, 5 г вершкового масла і сіль за смаком. М’ясо не солити, чи не перчити, що не маринують. Розігрійте оливкову олію на сковороді до дуже гарячого стану. Викладіть м’ясо. Обсмажте по 1 хвилині з кожної сторони. Зніміть зі сковороди, викладіть м’ясо на пергамент. Надішліть в розігріту духовку до 180 градусів на 5 хвилин. Викладіть на тарілку, посипте крупною сіллю, викладіть зверху вершкове масло.

Цей дуже простий і доступний рецепт не вимагає особливих навичок, проте, є ситним, смачним і що ні на є чоловічим стравою.

Гордон радить подавати стейк разом з картоплею фрі

Дивіться відео з рецептами від зірок на нашому каналі “Одна хвилина “.

Нагадаємо, Дмитро Гордон – український журналіст, який прославився завдяки своїй активній діяльності на ТВ, а після – ютуб-шоу “В гостях у Гордона “, куди він запрошує знаменитостей різного рівня і різних напрямків – від шоу-бізнесу до політики. Він навіть записував інтерв’ю з іноземними діячами, і тими, хто знаходяться під судом за зраду батьківщині.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.