Апетитні курячі рулетики з соковитою начинкою: дешевше і смачніше, ніж в ресторані

Для приготування нам знадобляться прості інгредієнти, які є в кожному холодильнику. Курячі рулетики - це блюдо, яке відмінно підійде як для гостей, так і для звичайної вечері.

Проблема багатьох господинь в тому, що котлети або відбивні швидко набридають, і потрібно придумати щось цікаве, чим порадувати свою сім’ю. І для цього знадобиться мінімум інгредієнтів і вільного часу.

Для того, щоб приготувати курячі рулетики, вам знадобиться:

  • 2 великих курячих філе;
  • сушений часник;
  • сіль перець;
  • близько 100 г ковбаси або шинки;
  • 4-5 столових ложок борошна, два свіжих яйця, рослинне масло і панірувальні сухарі.
Курячі рулетики з сиром
Курячі рулетики з сиром

 ""

Процес приготування досить швидкий, і не складе вам проблеми: беремо куряче філе, розрізаємо його на частини потрібного розміру, і відбиваємо їх. Щоб ваше м’ясо не розлетілося по кухні, можна закрити його харчовою плівкою або звичайним пакетом. Відбиті шматочки м’яса посипаємо приправою, сіллю, часником, перцем, зверху викладаємо шинку (або ковбасу), і посипаємо тертим сиром.

Загортаємо в рулети, проколюємо шпажкою або зубочисткою (тільки дерев’яною), прибираємо на півгодини в морозилку.

Поки беремо борошно, яйця і сухарі, ретельно їх збиваємо. Дістаємо рулетики через 30 хвилин, занурюємо в рідину і смажимо на сковороді.

Доводимо до золотистої скоринки і подаємо ці апетитні рулетики до столу. Виглядає неймовірно красиво, готується дуже просто, і буде казково смачно!

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.