Гарячі бутерброди в лаваші: відмінний сніданок і перекус в дорогу

Ви хочете чогось незвичайного або вам просто потрібно щось швидко приготувати і перекусити? Гарячі бутерброди будуть ідеальним варіантом!

Для цього знадобиться лаваш, курка або відварна куряча грудка (або ж ковбаса), овочі, які є в холодильнику.

Це можуть бути огірки, помідори, болгарський перець, листя салату. Також візьміть варені яйця і соус. Можна взяти сирний, часниковий або ж звичайнісінький кетчуп.

Процес приготування неймовірно простий: ви берете лаваш змащуєте його невеликим шаром соусу або кетчупу, обов’язково стежте, щоб на лаваші не залишилося сухих шматочків.

Гарячі бутерброди в лаваші
Гарячі бутерброди в лаваші

Чи даєте йому так полежати 10-15 хвилин, щоб лаваш просочився. Викладайте на нього ковбасу або відварну курку. Також можна зробити смажену курку. Все густо викладаємо на лаваш.

Зверху викладаємо дрібно нарізані овочі і листя салату. Можна туди додати також варені яйця, дрібно нарізані на кубики. Посипаємо все це дрібно натертим твердим сиром, звертаємо, розрізаємо на маленькі шматочки, відправляємо або в мікрохвильовку, або на антипригарним сковороду під кришку приблизно на 5 хвилин.

Обсмажуємо з двох сторін до появи легкої золотистої скоринки і все – ідеальний сніданок або перекус готовий! Смачного!

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.