Закуска з крабовими паличками на святковий стіл: гості просто зметуть все зі столу, дуже смачно

Не дивлячись на різноманіття рецептів з крабовими паличками, ми пропонуємо вам оригінальну яскраву закуску.

В основі такої простої закуски до святкового столу або вечері всі ті ж усіма улюблені крабові палички, але вони не ріжуться на кубик або соломку.

Закуска виглядає святково і апетитно, ваші гості оцінять приємний смак і нову подачу звичних продуктів.

Що потрібно для приготування закуски на 6 порцій

Рулетики з крабових паличок
Рулетики з крабових паличок
  • крабові палички 200гр
  • варені яйця 3 шт.
  • твердий сир 80гр
  • часник 1 зубчик
  • чорний мелений перець за смаком
  • зелень петрушки за смаком
  • майонез 2 столові ложки

Як приготувати рулетики з крабових паличок

Рулетики з крабових паличок
Рулетики з крабових паличок

Для початку приготуємо начинку, яку ми загорніть в крабові палички. Для цього зварені і охолоджені яйця поділяємо на білки і жовтки. Натираємо на середній тертці окремо жовтки, білки, твердий сир.

Через прес пропускаємо очищений часник. Чисто вимиту і висушену паперовим рушником петрушку дрібно нарізаємо. Тепер з’єднуємо всі подрібнені інгредієнти (крім жовтка) в салатник і додаємо майонез і перець. Все перемішуємо. Начинка готова.

Рулетики з крабових паличок
Рулетики з крабових паличок

Тепер підготуємо крабові палички. Їх треба акуратно розгорнути. Якщо ви купили китайські палички і вони погано розгортаються, тобто одна порада, який може стати в нагоді.

Якщо крабові палички потримати над парою або на кілька секунд опустити в окріп, то проблема з розгортанням легко вирішиться. Отже, начинка і крабові палички підготовлені. Збираємо наші рулетики.

Для цього на внутрішню частину палички рівномірно викладаємо трохи начинки і знову звертаємо паличку в рулетик. Так начиняє кожну крабову паличку. Потім викладаємо їх на святкове блюдо і прикрашаємо зверху тертим жовтком і петрушкою.

Переваги такої закуски до вашого столу незаперечні. По-перше, це швидко готується. По-друге, всі інгредієнти доступні, прийнятні за ціною. По-третє, відмінно підійде людям, які вирішили відмовитися від м’яса в своєму раціоні.

Смачного!

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.