Візьміть гарбуз і все, що є в холодильнику: як приготувати приголомшливу закуску Їжачок на святковий стіл

Таку закуску зможе собі дозволити кожен. Адже продукти можна взяти будь-які. Підійдуть і звичайні, і дорогі. Цей Їжачок стане головною стравою на святковому столі.

Цю фантастичну закуску можна поставити хоч на край столу, але непоміченою вона не залишиться. А вся її принадність у тому, що виглядає вона приголомшливо і готується з будь-яких продуктів, які є в холодильнику. Це ідеальний варіант красивої подачі фруктів й овочів на стіл. Також у такий спосіб можна оформити і м’ясну закуску з різними видами сиру.

Для приготування знадобиться гарбуз невеликого розміру, лимон, зубочистки, а от інші продукти вибирайте свій смак і бюджет.

Как красиво подать овощи и фрукты на стол?
Як красиво подати овочі та фрукти на стіл?

Продукти, з яких можна приготувати закуску у вигляді святкового їжачка: консервовані печериці, оливки і маслини без кісточок, коктейльні або помідори черрі, свіжі або мариновані огірки, міні моцарелла, твердий сир, мисливські ковбаски, шинка, рожевий виноград і кишмиш.

Як готувати?

Гарбуз розрізати навпіл, ложкою прибрати насіння. Зрізом вниз покласти на блюдо.

Усі продукти проколоти зубочистками і сформувати закуску. Не забудьте зробити їжакові очі з чорного перцю, щоб і він бачив щасливі обличчя усіх гостей.

Закуска Їжачок на святковий стіл: відео

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.