Салат з 4-х інгредієнтів «Напад ліні»: простий, але ситний як повноцінна вечеря

Часто буває так, що хочеться чогось перекусити, але не дуже хочеться витрачати час на підготовку. Тоді вас виручить цей рецепт.

Салат з чотирьох інгредієнтів дуже швидко готується, тому, безперечно, буде під силу навіть тим, хто не вважає себе великим кулінаром. Однак виходить салат дуже ситним, що його можна вважати повноцінним вечерею.

Інгредієнти для салату “Напад ліні”

Салат з кукурудзою, сиром і яйцями
Салат з кукурудзою, сиром і яйцями

Вам знадобиться:

  • баночка консервованої кукурудзи;
  • 4 варені яйця;
  • шматок твердого сиру;
  • зубець часнику.

послідовність приготування

Відкриваємо банку з кукурудзою і зливаємо з неї рідину. Потім висипаємо її в салатну миску, де будете замішувати цей витвір кулінарного мистецтва. Варіть яйця і натираєте їх на крупній тертці. Додаєте в кукурудзу. Туди ж трете сир і видавлюєте зубчик або два зубчики часнику. Додаєте дрібку солі.

Заправте майонезом, посоліть і перемішайте.

Смачного!

Такий салат можна подавати як до інших страв, так і намазувати на хліб або тости, або класти в тарталетки. Однак зберігати його в холодильнику довго не рекомендується, особливо якщо ви заправили його жирним майонезом.

До слова, такий салат з чотирьох інгредієнтів стане відмінним і ситним сніданком, особливо якщо вранці зовсім немає бажання або часу на приготування чогось більш складного.

Секрети про салатах

Якщо ви готуєте відразу велику порцію салату, можна розмістити його в тазик або каструлю, і щільно закрити кришкою або харчовою плівкою. Він буде зберігається в холодильнику 2-4 дні (залежно від того, що ви туди поклали), і не зіпсується, якщо туди не класти майонез. Тому досвідчені господині додають майонез безпосередньо перед подачею салату до столу.

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!