Ковбасна і сирна нарізка на святковий стіл: ТОП-10 варіантів подачі і чому закуску вважають немодною

У мережі вважають, що звичайна нарізка вже в минулому і називають її "колгоспним варіантом". А ви згодні з цим?

М’ясна, сирна, овочева або просто фруктова. Вона буквально на кожному столі. І не важливо, що це – Новий рік, гості прийшли або просто сім’я зібралася за столом. Без нарізки складно уявити будь-яке застілля. Власне воно і з неї починається.

Ще з дитинства, тато з 30-річним стажем кухаря, вчив мене готувати і красиво оформляти страви. Адже спочатку ми їмо очима.

Я завжди знала, які продукти поєднуються, що з чим подати, яка нарізка підійде для святкового столу, а яка просто для вечері. Але мені захотілося чогось оригінального, тому смачні ідеї почала шукати в Інтернеті. Несподівано для себе натрапила на дуже дивну інформацію, яка просто мене шокувала.

Деякі “експерти” на кулінарному форумі написали, що нарізка в минулому і назвали її “колгоспним варіантом”. Кажуть, що немодно. Мається на увазі така нарізка, яку подавали ще наші бабусі і батьки. Така, яка є на всіх дитячих фотографіях.

Звичайно, вона не виглядала, як зараз в сучасних ресторанах, але “колгоспом” називати її все рівно не варто. Це взагалі навіть не до місця.

Кожна господиня на свята намагається приготувати найсмачніші страви. А якщо немає багато часу на підготовку, то нарізка виручить завжди. Не обов’язково створювати м’ясні чи фруктові шедеври. Досить просто красиво викласти нарізану ковбасу з сиром і вже буде, що поставити на стіл. Тим більше що кожен може з’їсти саме те, що він любить.

Але, так звані кулінарні знавці все рівно вважають, що нарізка не повинна стояти на столі. А як же тоді шведський стіл на весіллі? Напевно, готові нарізки ковбас продають тільки для бутербродів. Складно уявити цих людей, які подивилися на апетитну м’ясну нарізку і відмовилися, оскільки не в моді. Можливо, ці модники навіть не закушують.

Погодьтеся, будь-яка нарізка виглядає дуже гідно, якщо її красиво подати на блюді. А поки її противники шукають, що приготувати на новорічний стіл, пропоную цікаві варіанти різних нарізок.

М’ясна і сирна нарізка на святковий стіл: ТОП-10 варіантів подачі

 "" "" "" "" "" "" "" "" "" ""

Схожі статті

Гості на поріг, а рибна закуска – на стіл: за 3 хвилини намащую на чипси, що в холодильнику. Ідеальний смак

Сирну закуску з рибою на чипсах здатна приготувати навіть дитина, настільки все робиться просто. На свято така страва посяде своє місце на столі, урізноманітнивши меню.

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.