Деруни по-новому з начинкою: додаємо сир, трохи часнику й отримуємо дуже смачну страву

Ідеальне поєднання продуктів. Деруни по-новому з начинкою виходять смачнішими за класичну страву, а готуються також швидко і легко. Спробуйте здивувати сім'ю.

Деруни люблять практично всі. Щоб зробити їх більш цікавими, можна приготувати з начинкою. Часниковий аромат й апетитна хрустка скоринка нікого не залишить байдужим.

Інгредієнти:

  • картопля – 1,5 кг
  • ріпчаста цибуля – 1 шт.
  • яйця – 2 шт.
  • сметана – 1-2 шт.
  • борошно – 4 ст. л.
  • часник – 3 зубчики
  • кисломолочний сир – 200-250 г
  • сіль і перець за смаком
  • соняшникова олія

Як зробити деруни по-новому?

Драники по-новому
Деруни по-новому

Картоплю і цибулю очищаємо. Потім, чергуючи інгредієнти, натираємо їх на крупній тертці. Якщо виходить занадто багато соку, зливаємо.

Додаємо яйця, сіль і чорний мелений перець за смаком. Перемішуємо.

Поступово підсипаємо борошно, знову перемішуємо. Кількість борошна регулюємо від консистенції маси. Вона не повинна бути занадто густою, але і не рідкою.

В окремій мисці змішуємо сир і сметану. Щоб вийшло ніжна маса, сир беремо або в брикеті, або перетираємо через сито. Додаємо часник, пропущений через прес. Перемішуємо. Часнику можна додати більше, якщо любите.

Сковороду з рослинною олією розігріваємо. Викладаємо невелику кількість картопляної маси, придавлюємо ложкою. Потім кладемо трохи сиру. Зверху начинку закриваємо ще картоплею.

Обсмажуємо деруни з двох боків до золотистої рум’яної скоринки. Подаємо відразу і зі сметаною.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.