Так швидко пиріг ви ще не готували: дешевий рецепт відмінного десерту до чаю або до приходу гостей

Ви любите пиріг? Якщо так, то ми готові запропонувати вам відмінний рецепт. А якщо ні, то спробуйте цей варіант і ви закохаєтесь.

Його величезний плюс в тому, що такий пиріг ви приготуєте дуже швидко, а начинку можна вибирати будь-яку на свій смак: сухофрукти, ягоди, джем, шоколад або варення.

Що потрібно взяти для пирога?

Пиріг з цукровою пудрою
Пиріг з цукровою пудрою

Список інгредієнтів – дуже простий. Його можна зібрати в будь-якому магазині, а бюджет вийде дуже невисоким.

Борошно пшеничне 200 г

Яйце куряче 2 шт.

Масло вершкове 100 г

Кефір 180 мл

Цукор 100 г

Розпушувач тесту 1 ч. Л.

Ванілін 1 щіпка

Процес приготування простого пирога до чаю

Пиріг з цукровою пудрою
Пиріг з цукровою пудрою

1. В окремій ємності потрібно змішати яйця з кефіром, цукром і вершковим маслом. До однорідної маси додати ванілін. Варто відзначити, що при приготуванні тесту важливо використовувати продукти однакової температури.

2. Далі змішати просіяне борошно з розпушувачем і всипати в тісто, замісити масу.

3. Пергаментним папером застеліть форму для випічки і викласти частину тесту, далі викладаєте свій шар з начинки, а потім – друга половина тесту. Розрівнюємо масу. Якщо ви додаєте рідку начинку (джем, варення і так далі) акуратно додайте її потроху. Адже якщо ви додасте відразу багато, тісто може розмокнути і за підсумком консистенція пирога вийде не дуже вдала – він буде розпливатися.

4. Випікати десерт протягом 30 хвилин при температурі 180 градусів. Для того, щоб подача була більш ефектною і акуратною, зверху можна посипати цукровою пудрою.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.