Шпинатові, бурякові і морквяні млинці: актриса Ольга Сумська вразила своїми кулінарними вподобаннями

Актриса театру і кіно Ольга Сумська - знаменита на всю Україну. Складно пригадати хоч один місто, де є театр, і в якому не була Ольга.

Публіка любить її за простоту, легкість, професіоналізм і прекрасну посмішку, яка не блідне з роками. Напередодні масниці вона вирішила похвалитися своїми досягненнями – публіка здивувалася тому, що Ольга дуже талановита – і готувати вміє, і на сцені молодець. Однак млинці Сумська порадила приготувати далеко не класичні, а з незвичайними смаками і яскравими квітами – а головне – без штучних барвників.

Ольга Сумська похвалилася своїми млинцями – для любителів гастрономічних дивацтв

“Ще пару днів можна побалувати себе смакотою! Пропоную приготувати різнокольорові млинці! Все дуже просто! Робимо ТЕСТО: збиваємо яйця з молоком і борошном, додаємо солі, масла, поділяємо тісто на три тарілки і додаємо сік з вареного буряка (натерти і віджати на сито), в другу миску з тестом додаємо сік шпинату (збити листя шпинату блендером, додавши пару столових ложок води, щоб схопилася, віджати на сито або марлю), в третю миску сік сирої моркви, або, як варіант -КУРКУМИ, (моркву натерти і віджати на сито)! У нас вийшло три різнокольорових тесту, як світлофор! “,

– поділилася народна артистка України в своєму особистому блозі в соціальній мережі Інстаграм.

До слова, на фото Ольга ще раз показала свою молодість – їй уже за 50 років, а виглядає вона дуже підтягнуто і завжди доглянуто. Цікаво, що пластику Сумська не робила, якщо вірити її словам, а тонни косметики вона не любить – вважає за краще тільки підкреслити природну красу, і нічого більше.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.