Глазур для паски: простий рецепт без яєць

Паски вже холонуть, а яєць не залишилося? Не хвилюйтесь. За допомогою цього рецепта глазур для паски легко можна приготувати і без білків.

Інгредієнти:

  • желатин – 5 г
  • цукрова пудра – 150 г
  • вода – 60 мл
  • сік лимона – пару крапель

Спосіб приготування:

  1. Желатин залити 30 мл води. Залишити на 5-10 хвилин.
  2. Пудру насипати в каструлю, додати решту 30 мл води. Перемішати і поставити на маленький вогонь. Готуємо до закипання, постійно помішуючи.
  3. Готову масу перекласти в іншу глибоку ємність, додати набряклий желатин. Ретельно перемішати до однорідної консистенції.
  4. Глазур збити блендером, щоб суміш стала пишною. Потім додати кілька крапель соку лимона і знову збити. Повинна вийти густа маса.

Пасхальна глазур застигає миттєво. Тому поставте посуд з глазур’ю в гарячу воду, і можна оформляти паски і посипати присипкою.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.