Кокосові цукерки Баунті: рецепт з 3-х інгредієнтів

Неможливо передати словами, які смачні виходять кокосові цукерки а-ля Баунті. Солодкі і ніжні, а всього три інгредієнти.

Інгредієнти:

  • кокосова стружка – 80 г (дві пачки)
  • згущене молоко – приблизно півбанки
  • плитка шоколаду (молочний, білий, чорний) – на ваш смак

Спосіб приготування:

  1. З’єднати згущене молоко і кокосову стружку. Ретельно перемішати. Повинна вийти щільна і липка маса. Якщо кокосова суміш занадто суха, то потрібно додати ще трохи згущеного молока.
  2. Вологими руками сформувати кокосові кульки.
  3. Плитку улюбленого шоколаду розтопити на водяній бані. Візьміть дерев’яні шпажки або звичайні зубочистки. Вставте зубочистки в кокосові кульки, і занурте їх в шоколад. Якщо потрібно, то скористайтеся ще чайною ложкою.
  4. Готові кокосові цукерки «Баунті» викласти на пергамент, зубочистки прибрати. Коли шоколад охолоне, заховайте шоколадні кульки в холодильник до повного застигання.

    Домашние конфеты
    Домашні кокосові цукерки

Схожі статті

З’їдять за хвилину! Новий салат з буряка “Свята людина” в пакеті на кожен день. Готую в мікрохвильовці

Навіть зі звичайного буряка можна приготувати дуже смачний святковий салат, від якого будуть в захваті всі гості. Салат виходить соковитим, ніжним і дуже смачним.

Смажені пиріжки з картоплею: хрустке, рум’яне, м’яке та зовсім не гумове тісто. Додаю секретний інгредієнт

Пиріжки з картоплею люблять всі, тому сьогодні ми підготували рецепт повітряних і водночас ніжних пиріжків. Про приготування крок за кроком – читайте нижче.

Рецепт привезла з Італії. Простий і ситний перекус на кожен день: сирні равіолі, по-нашому – вареники

Щоб смачно і ситно перекусити, не обов'язково розвозити велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт вишуканої, але й дуже простої страви, яка запам'ятається і сподобається вам із першої спроби.