Телеведуча Марічка Падалко, у якої в прямому ефірі випав зуб, поділилася улюбленим рецептом десерту

Телезірка розповіла, що їй дуже подобаються панкейкі, точніше, як багато хто звик називати, оладки. І готує вона їх досить часто.

Зірка поділилася своїм неймовірно простим рецептом, який на кухні зможе виконати будь-яка домогосподарка. А інгредієнти зовсім недорогі.

“Панкейк на карантині. Хтось, правда, скаже, що це звичайні оладки, але просто з маслом. Так чи інакше, але вони розходяться серед ” дистанційних “школярів швидше, ніж з’являється цей пост “, – пожартувала телеведуча телеканалу 1 + 1.

Марічка Падалко
Марічка Падалко

Інгредієнти для панкейк за рецептом Марічки Падалко

  • 2 яйця
  • 4 ст.л цукру
  • 4 ст. л масла
  • 450 мл молока
  • 400 г борошна
  • 2 ч.л. розпушувача

Процес приготування панкейк за рецептом Марічки Падалко

Поетапно процес виглядає так: яйця слід жваво і ретельно перемішати з цукром, в ту суміш додати молоко і масло. Потім потрібно змішати борошно з розпушувачем і просіяти в “тісто “.

Також Марічка Падалко дає кілька порад щодо приготування вдалих панкейк на сковороді для своїх рідних і гостей.

“Чи не змащуйте нічим сковорідку або панелі (як у мене), де Ви плануєте випікати панкейк. Без масла вони вийдуть акуратними і однорідного кольору. Розігрійте сковороду до оптимальної температури, але не так, щоб там все плавилося миттєво. І обережно викладайте невеликими порціями . Тісто буде розтікатися красиво і рівномірно “,

– пише Марічка.

І уточнює, що з такої кількості інгредієнтів у неї вийшло 26 великих панкейк.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.