Найпростіше тісто для рогаликів до чаю: недорого, швидко і виходить багато

Рогалики - універсальне частування, коли хочеться щось приготувати до чаю, а часу багато витрачати на приготування не хочеться.

Якщо правильно слідувати рецептом, то рогалики до чаю виходять зверху хрусткими, а всередині м’якими. Ще один безумовний плюс цього рецепту в тому, що ви можете використовувати абсолютно будь-яку начинку за своїм смаком. Для таких рогаликів підійде і згущене молоко, і варення, і джем, і шоколад. Випічка займає близько півгодини, що істотно заощадить ваш час. А приготувати зможуть навіть ті, у кого зовсім немає досвіду в приготуванні кондитерських виробів або десертів.

Інгредієнти:

  • яйце – 1 шт. (Середнє)
  • цукор – 50-100 г
  • кефір – 150 мл
  • рослинне масло – 70 мл
  • дрібка солі
  • борошно приблизно 330 г
  • розпушувач – 1 ч. л.
  • апельсинова цедра або ванільний цукор – 1 ч. л.
  • для начинки берете те, що більше до душі – шоколад / джем / варення і т.д.

Спосіб приготування хрустких рогаликів

Як швидко приготувати рогалики з горіхами і корицею?
Як швидко приготувати рогалики

Перший етап – готуємо продукти. Найкраще, щоб всі інгредієнти були кімнатної температури. Для цього їх потрібно заздалегідь дістати з холодильника.

Процес приготування наступний: візьміть велику миску і в ній змішайте яйце, цукор, сіль, апельсинову цедру для аромату, кефір і масло. Перемішати.

У кефірну суміш додати розпушувач.

Поступово просіяти борошно, замісити тісто. Потім розділити його на 4 частини, сформувати кульки і кожен розкачати в коло. Розрізати тісто, як на скибочки піци. На широку частину викласти начинку і згорнути.

Рогалики перекласти на деко, застелене пергаментом. Випікати при 180 ℃ 15-20 хвилин.

У відео нижче ви можете детально розглянути, як приготувати ці неймовірні хрусткі рогалики в домашніх умовах.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.