Салат з м’ясними кульками: смачно, корисно і дуже красиво

Все геніальне готується дуже просто. Якщо смачні м'ясні кульки змішати з зеленню або овочами - буде майже кулінарний шедевр.

Свіжі овочі та зелень порізати, додати мітболи з індички – салат готовий. Ми не жартуємо – так елементарно готується. І дуже смачно виходить!

Яку зелень можна використовувати для цієї страви: листя салату, кріп, капусту, кінзу, петрушку, шпинат. Можна все, а можна те, що є в холодильнику.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Проста сирна запіканка з шоколадом

Як готуються мітболи: заморожені м’ясні кульки кидаються на розігріту сковороду, обсмажують на олії виноградних кісточок (можна і звичайній) з цибулею, зеленню, кунжутом. Спеції та сіль за смаком.

Нагадаємо, нещодавно ми давали рецепт казкового фіолетового пирога з дешевих інгредієнтів .

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.