Замість олів’є – салат “Хвилинка”. Смак приголомшливий. Готується просто

Коли приходите додому після важкого робочого дня, навряд чи хочеться витрачати багато сил і часу на приготування чогось хитромудрого. Пропонуємо за кілька хвилин "настругати" смачний салат, який сподобається всій родині

Салат “Хвилинка” набув просто шалену популярність по всьому світу. Ця страва легко готується і сто відсотків сподобається навіть найвишуканішому гурману. Уся справа в тому, що істина в простоті – виявляється, не потрібно витрачати багато годин на приготування найскладніших страв, щоб здивувати і порадувати сім’ю.

Салат з копченої курочки і помідор точно припаде вам до смаку. Легка закуска на вечерю поєднує в собі соковитість овочів та ситність м’яса, а додаткові інгредієнти у вигляді смачного сиру та корисних яєць роблять цей салат просто ідеальним – як для дорослих, так і для дітей.

Така страва готується швидко. Ви можете подати його до сімейного обіду, перемішавши у звичайній піалі, а можете подати з нагоди будь-якої святкової урочистості. Для другого варіанту варто вибрати гарну тарілку і запастися формувальним кільцем – так подача страви вразить усіх гостей.

Інгредієнти

  • Копчене куряче філе
  • Твердий сир
  • Помідори
  • Яйця курячі або перепелині
  • Майонез або будь-який інший соус для заправки салату
  • Свіжа зелень до смаку
  • Сіль та перець за смаком

Приготування

Для початку підготуйте робочу поверхню і викладіть всі продукти, які знадобляться вам в процесі.

Перший крок
Перший крок

Почнемо з яєць. Їх потрібно відварити, але важливо не перетримати у киплячій воді. Жовтки мають бути твердими, але не темними, адже вони прикрашатимуть верхівку салату. Покладіть яйця в холодну воду та варіть не довше 10 хвилин після закипання води. Потім охолодіть щойно зварений продукт, очистіть його і акуратно відокремте жовток від білка. Жовток на якийсь час відкладіть убік, а білок натріть на велику тертку.

Другий крок
Другий крок

Візьміть копчене куряче філе і наріжте кубиками. Помістіть це в піалу з натертим білком.

Третій крок
Третій крок

Помийте помідори і наріжте їх кубиками такого ж, як куряче філе, розміру. Важливо злити весь сік, який виділяється під час приготування, щоб уникнути водянистості у готовій страві.

Четвертий крок
Четвертий крок

Натріть твердий сир та додайте до суміші.

П'ятий крок
П’ятий крок

Потім додайте майонез або будь-який інший обраний соус для заправки салату і добре все перемішайте. Важливо, щоб соусу було достатньо для того, щоб салат тримався разом і не розсипався.

Шостий крок
Шостий крок

Викладіть салат на плоску тарілку і, за бажання, сформуйте гарну форму за допомогою додаткового кухонного начиння. Прикрасити салат можна не тільки яєчним жовтком, а й свіжою зеленню, яку потрібно попередньо обполоснути.

Сьомий крок
Сьомий крок

Ваша вечеря готова!

Готова страва
Готова страва

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.