Супер швидкий та смачний торт “Снікерс”: готується сім хвилин без духовки – апетитний десерт без зайвої мороки

Якщо ви давно хотіли порадувати близьких смачним десертом, то гайда записувати простий та швидкий рецепт торта "Снікерс". Уся сім'я буде в захваті й проситиме приготувати ще

Якщо гості застали вас зненацька, не варто стрімголов бігти до магазину за смачним десертом до чаю. Ви можете швидко й просто зробити торт “Снікерс” з інгредієнтів, які сто відсотків є майже в кожному домі. Більш того, для того, аби порадувати сім’ю чи гостей смачним тортиком, не доведеться витрачати багато коштів – всі інгредієнти бюджетні.

Інгредієнти

Для бісквіта:

  • Пшеничне борошно – 220 грамів;
  • Какао-порошок – 30 грамів;
  • Розпушувач – 10 грамів;
  • Цукор – 6 ст. ложок;
  • Рослинна олія – пів склянки;
  • Тепла питна вода – 1,5 склянки;

Для глазурі:

  • Смажений арахіс – 100 грамів (якщо полюбляєте горіхи, можна й більше);
  • Шоколад (чорний або молочний) – 2-3 плитки;
  • Рослинна олія – 2 ст. ложки.

Приготування:

Спершу підготуйте всі необхідні продукти й миску або каструльку, в якій будете замішувати тісто. Візьміть борошно та просійте.

Перший крок
Перший крок

До борошна потрібно додати просіяний какао-порошок. Туди ж додайте розпушувач та сіль. Також у суміш треба додати потрібну кількість цукру.

Другий крок
Другий крок

Коли всі сухі інгредієнти опинились в одному посуді, потрібно обережно перемішати чистим і сухим вінчиком до однорідності.

Третій крок
Третій крок

Після цього додайте до сухої суміші потрібну кількість рослинної олії, а також чисту питну воду.

Четвертий крок
Четвертий крок

Знову візьміть вінчик і продовжуйте перемішувати, доки всі можливі грудочки не зникнуть. В результаті має вийти красива однорідна маса.

П'ятий крок
П’ятий крок

Далі потрібно підготувати форму, в якій ви будете “випікати” свій бісквіт. Потрібно викласти у форму пергамент та помастити його маслом. Після цього можете помістити отримане тісто в підготовлену форму для подальшого випікання.

Шостий крок
Шостий крок

Як і було обіцяно раніше, духовка для приготування торта вам не знадобиться. Перемістіть форму з тістом до мікрохвильовки та запустіть її на 7 хвилин. Зауважте, що для випікання за цим рецептом використовувалась мікрохвильова піч потужністю 800 Вт.

Сьомий крок
Сьомий крок

Після того, як бісквіт запікся, потрібно дістати його з пергаменту та перекласти на окрему форму для застигання. У цей час можна приготувати глазур для торта. Візьміть смажений арахіс та подрібніть його ножиком, але не перестарайтесь – це має бути дрібний арахіс, а не горіховий порошок.

Восьмий крок
Восьмий крок

Далі потрібно розламати декілька плиток шоколаду та додати до рослинного масла маслу.

Дев'ятий крок
Дев’ятий крок

Отриману суміш треба розтопити у мікрохвильовці – вистачить однієї хвилини. Після цього змішайте з розтопленим шоколадом дроблений смажений арахіс.

Десятий крок
Десятий крок

Тепер, коли бісквіт застиг, а глазур для нього готова, потрібно обережно покрити майбутній десерт сумішшю з шоколаду та горіхів.

Одинадцятий крок
Одинадцятий крок

Після того, як глазур застигла, ви можете готувати чай або каву й запрошувати гостей до столу. Смачного!

Смачного!
Смачного!

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.