Салат “Білочка” з плавленим сирком: додайте несподіваний інгредієнт для суперового смаку

Скоро новорічні свята і самий час підібрати святкові страви на стіл. Оригінальний салат "Білочка" з плавленим сирком можна зробити ще цікавішим за нашим рецептом.

Салат “Білочка” з плавленим сирком можна їсти ложкою або намазувати на бутерброд, він смачний в обох варіантах і перед ним дуже важко встояти. Дізнайтеся, як зробити смак страви ще кращим за допомогою одного несподіваного інгредієнту.

Інгредієнти

  • Плавлений сир – 2 шт,
  • Курячі яйця – 2 шт,
  • Вершкове масло – 50 г,
  • Часник – 3 зубчики,
  • Морква – 1 шт,
  • Волоські горіхи – 30 г,
  • Майонез – 30 г,
  • Сіль – 0,5 ч.л,
  • Кріп – 2 гілочки.

Приготування

Щоб зробити салат “Білочка”, підготуйте все на стіл – майонез, сіль, кріп, горіхи, моркву, плавлений сирок, яйця, часник та вершкове масло. Очищену моркву відваріть 25 хвилин, перевірте готовність виделкою – якщо легко проколюється, то готова.

Салат Білочка з плавленим сирком
Салат Білочка з плавленим сирком

Натріть варену моркву на дрібній тертці, теж саме зробіть з вершковим маслом і плавленим сирком, які заздалегідь підморозьте в морозилці, що вони легше натиралися.

Часник можна пропустити через часникодавилку або також на дрібній тертці. Курячі яйца відваріть вкруту і натріть на тертці, окремо від яєчної маси натріть один білок дла прикрашання салату.

Салат Білочка з плавленим сирком
Салат Білочка з плавленим сирком

Волоські горіхи подрібніть скалкою або бленднром, щоб залишалися шматочки, не в пил. Змішайте разом сирок, яйця, масло, часник. майонез та сіль. Сформуйте салат у вигляді білочки, але це не обов’язково, можна просто все змішати і подати в глибокій тарілці.

Якщо плануєте зробити салат у вигляді білки, посипте її зверху горіхами та шаром тертої моркви. В лапку білці вкладіть половинку горішку, сформуйте ніс, цінчик хвоста посипте білком і також з нього сформуйте око. Прикрасити страву можна гілочками кропу. При іншій більш простій подачі просто змішайте всі інгредієнти між собою та подавайте салат “Білочка” на стіл.

Салат Білочка з плавленим сирком
Салат Білочка з плавленим сирком

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.