Торт без випічки: простий рецепт шоколадного чізкейка з трьох доступних інгредієнтів

Якщо вам раптом захотілось поласувати чимось смачним до чаю, а довго випікати смаколики не хочеться, мерщій читати надзвичайно простий рецепт шоколадного чізкейку

Домашні частування до чаю завжди смакують набагато краще, ніж магазинні ласощі. Хоча всі звикли думати, що самостійно приготувати смачну випічку чи десерт – це дуже важко, ми доводимо протилежне! Якщо раптом вам захотілось потішити себе чи рідних смачним вечірнім чаюванням, радимо приготувати шоколадний чізкейк, для якого знадобиться лише три основних інгредієнти.

Основна перевага такого частування полягає в тому, що він легко та швидко готується, а також дешево коштує. Шоколадний чізкейк без випічки можна приготувати всього за 15 хвилин. Такий торт виходить дуже ситним та ніжним, адже вершки поєднуються з чорним шоколадом та створюють ідеальний дует. Б’ємось об заклад, що, спробувавши цей десерт один раз, ви вже ніколи не зможете зупинитись його готувати.

Інгредієнти:

  • 200 грамів чорного шоколаду із вмістом какао 50-60% для торта та 50 грамів для глазурі;
  • 400 грамів вершкового сиру кімнатної температури;
  • 50 мілілітрів вершків 15%.

Спосіб приготування

Підготуйте всі необхідні для приготування інгредієнти. Зверніть увагу, що вершковий сир та вершки мають бути кімнатної температури.

Усі необхідні для приготування продукти
Усі необхідні для приготування продукти

Перш за все потрібно розтопити шоколад. Розламайте 200 грамів чорного шоколаду на шматочки та покладіть у тарілку. Розтопити його можна в мікрохвильовці або ж на водяній бані. Якщо вирішили розтопити шоколад першим варіантом, буде достатньо 30-60 секунд в залежності від вашої мікрохвильовки. Якщо розтоплюєте на водяній бані, орієнтуйтесь за консистенцією шоколаду.

Розтопіть 200 грамів шоколаду для приготування торта
Розтопіть 200 грамів шоколаду для приготування торта

Пересипте вершковий сир в окрему місткість та додайте туди розтоплений шоколад. Тепер потрібно добре перемішати отриману суміш. Аби зробити це легше, можна використати блендер. Втім, перемішати вдасться і руками. Головне, аби маса вийшла однорідною – від цього залежить фінальний смак чізкейка.

Добре перемішайте суміш у тарілці
Добре перемішайте суміш у тарілці

Вилийте отриману суміш у форму та гарно розподіліть її. Майбутній торт потрібно залишити в холодильнику на 2-3 години. У цей час ви можете приготувати глазур.

Перемістіть майбутній чізкейк у спеціальну форму
Перемістіть майбутній чізкейк у спеціальну форму

Для приготування класичної шоколадної глазурі змішайте 50 грамів шоколаду та 50 мілілітрів вершків. Розтопити можна або на водяній бані, або в мікрохвильовій пічці. По завершенню 2-3 годин дістаньте торт з холодильника та полийте його глазур’ю. Смачного!

Приклад сервіровки готового чізкейка
Приклад сервіровки готового чізкейка

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.