Беру 4 яйця і 2 огірка. Такий салат готую все літо: швидкий та ситний рецепт з простих інгредієнтів

Літом хочеться чогось легкого і в той же час поживного. Пропонуємо смачний рецепт салату, який можна подавати з хлібом як сендвічі з начинкою.

Цей рецепт цікавий тим, що салат буде подаватись у вигляді американського бутерброду – сендвіча. Він складається з кількох шматочків хліба, між якими складається начинка з різних інгредієнтів.

Необхідні інгредієнти:

  • курячі яйца – 4 шт;
  • редиска – 150 гр;
  • огірок – 2 шт;
  • зелена цибуля – пучок;
  • майонез – 1 ст.л;
  • сметана – 1 ст.л;
  • сіль – 1 дрібка;
  • чорний мелений перець – 1 дрібка;
  • тостовий хліб – 4 шт.

Спосіб приготування:

Відварюємо яйця вкруту. Редиску, огірок і зелену цибулю промиваємо, потім нарізаємо дрібненько, з’єднуємо в одній мисці. Відварені яйця очищаємо від шкаралупи і також нарізаємо маленькими кубиками.

Рецепт салату з огірків, редиски і яєць
Рецепт салату з огірків, редиски і яєць

Для соусу змішуємо столову ложку майонезу, столову ложку сметани, додаємо сіль і чорний мелений перець, ретельно перемішуємо. Заправляємо салат соусом, змішуємо всі компоненти.

Рецепт салату з огірків, редиски і яєць
Рецепт салату з огірків, редиски і яєць

Тостовий хліб підсмажуємо на сковорідці до утворення хрусткої скоринки, це також можна зробити в тостері. Викладаємо на два шматочки хлібу салат, накриваємо двома іншими шматками хлібу і розрізаємо по діагоналі, щоб бутерброди мали трикутну форму.

Рецепт салату з огірків, редиски і яєць
Рецепт салату з огірків, редиски і яєць

В начинку для таких тостів-сендвічів на власний розсуд можна додавати помідори, ковбасу, шинку, сир та інші продукти, які ви полюбляєте. Хліб для сендвіча можна брати абсолютно будь-який, дуже смачно вийде із зерновим, з чіабатою. Обсмажувати його можна як на початку приготування, так і після, коли вже готовий сендвіч обсмажують на сковороді або на грилі.

Рецепт легкий у приготуванні, не займає багато часу. Це гарний варіант сніданку, обіднього перекусу на роботі або для пікніка на природі. Спробуйте і не пошкодуєте.

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.