Не їм цукор вже рік і готую цей десерт, коли хочеться солодкого: рецепт для тих, хто слідкує за здоров’ям

Відмовитись від цукру – корисна для здоров'я справа, втім вона потребує чималих зусиль. Якщо на так званій "цукровій дієті" вам рапто захотілось їсти, пропонуємо скуштувати наступний смачний десерт

Останнім часом куди популярнішим стає чи не найкращий тренд останніх років – турбота про себе та про своє здоров’я. Науково давно доведено, що відмова від цукру має багато переваг, серед яких і поліпшення загального фізичного стану, й покращення настрою, й налагодження роботи кишківника, і ще чимало позитивних сторін.

Втім, у комплекті з такою, здавалося б, чудовою стороною медалі йде й інша – відмовитись від солоденького не так просто, як могло здаватись. Виходячи на горнятко кави з друзями чи снідаючи в улюбленому кафе, можна легко зірватись, якщо взагалі не балувати себе смаколиками. Пропонуємо приготувати кокосові сирники, які допоможуть легко впоратись із бажанням з’їсти десерт.

Інгредієнти:

  • Одне яйце;
  • 50 грамів борошна;
  • 400 грамів сиру 5%;
  • 100 грамів кокосової стружки;
  • Цукрозамінник на смак;
  • Кокосова олія або олія какао для смаження.

Спосіб приготування:

Крім того, що цей десерт є дуже корисним для вашого здоров’я та фігури, він ще й не вимагає багато часу та зусиль. Для того, щоб приготувати кокосові сирники без цукру, потрібно спершу перемішати всі інгредієнти та перетерти їх до однорідності. Візьміть окрему тарілку або невелику миску, викладіть туди сир та вбийте до нього яйце. Добре перетріть виделкою та почніть додавати борошно. Наостанок додайте кокосову стружку та цукрозамінник, якщо бажаєте.

Приготуйте тісто для кокосових сирників без цукру
Приготуйте тісто для кокосових сирників без цукру

Вологими руками сформуйте з сирної маси кульки та притисніть їх долонями або ж стаканом, аби отримати красивої форми сирники. Перед смаженням обваляйте їх у борошні. Обсмажувати ці сирники найкраще на кокосовій олії або ж олії какао. Таким чином ви додасте неперевершеного смаку своїй страві та наситите свій організм великою кількістю поживних речовин. Обсмажуйте десерт, як і звичайні сирники, на помірному вогні до золотавої скоринки.

Обсмажте сирники на помірному вогні до золотавої скоринки
Обсмажте сирники на помірному вогні до золотавої скоринки

Смачного!

spot_img

Схожі статті

Такого сала завжди мало: ріжеться як масло, а на смак як елітна буженина. Мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Закуска з солоного сала є найоптимальнішим варіантом – виручить у будь-яку скрутну хвилину. До того ж надасть ситості всій родині. За 10 хвилин усе підготуєте, а за 3 дні можна буде й скуштувати.

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.

Найкращий десерт з “нічого”. Готую кілька разів на тиждень, з’їдають за хвилини: рецепт пирога із вишнею

Усі ми в душі ласуни, а мрія вечеряти апетитними десертами для багатьох головна. Для таких ситуацій чудово підходить ситний пиріг із сиром та вишнями. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.