Пачка сиру, трохи борошна і 0 яєць: найкращий рецепт сирних рогаликів. Начинку можна будь-яку

Якщо раптом ввечері до чаю захотілось чогось солоденького, приготуйте ці смачні та неймовірно ніжні сирні рогалики. Б'ємось об заклад, що вам точно захочеться добавки!

Кожному час від часу хочеться побалувати себе смаколиками. Хтось воліє купляти солодощі в магазині й не витрачати свого часу на приготування домашньої випічки, а комусь важко відмовитись від процесу приготування смачного частування. Хай там як, цей рецепт не займе у вас багато часу та не відніме зусиль.

Готуються сирні рогалики без яєць просто та швидко. Втім, найголовніша особливість цього рецепта – його бюджетність. Ви не витратите багато грошей, адже інгредієнтів для приготування потрібно небагато. Тож, берімось до справи!

Інгредієнти:

  • 250 грамів домашнього сиру;
  • 80 грамів масла;
  • 140 грамів борошна;
  • Розпушувач – чайна ложка;
  • Ванілін – пів чайної ложки;
  • Сіль, цукровий пісок – на смак.

Спосіб приготування:

Спершу викладіть в окрему миску сир і додайте до нього тепле або розтоплене вершкове масло. Додайте трішки солі, ванілін і добре перемішайте суміш, що вийшла. Для зручності можете взяти виделку, адже так буде легше перетерти сир – тоді випічка вийде м’якшою та ніжнішою. Використовувати блендер необов’язково, адже з ним у вас не буде цікавої структури тіста. Потрошку почніть додавати просіяне борошно й добре перемішуйте.

Приготуйте еластичне тісто для рогаликів
Приготуйте еластичне тісто для рогаликів

Робочу поверхню присипте борошном, викладіть на неї тісто, присипте борошном і його. Розкатайте “колобок” у тонкий коржик і обсипте цукровим піском, поріжте на трикутнички та загорніть рулетиком. За бажання можете додати всередину будь-яку начинку – наприклад, джем.

Розріжте коржик на трикутнички
Розріжте коржик на трикутнички
Загорніть рогалики
Загорніть рогалики

Випікайте десерт 20 хвилин при температурі 180 градусів. Рогалики перед куштуванням можна присипати цукровою пудрою. Так частування виглядатиме смачніше й апетитніше. Смакуватиме страва так теж ліпше. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.