Ульотний десерт з полуницею: рецепт, в якому всього 3 продукти в складі. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Цей смачний десерт хочеться їсти завжди та всюди. Приготувавши полуничне частування один раз, будьте готові, що кожен випрошуватиме його ще та ще

Попереду літо, саме тому час запам’ятовувати цікаві рецепти легких десертів. З настанням тепла більше не хочеться куштувати важких “зимових” смаколиків, проте чимось побалувати себе таки хочеться. Цей простий, але неймовірно смачний рулет із полуницею точно прийдеться вам до смаку. Готується він доволі просто, втім головний його мінус полягає в тому, що випікати його доведеться дуже часто, адже всі просять добавку.

Річ у тім, що легка консистенція, ніжний смак і пухке тісто роблять полуничний десерт просто неймовірним доповненням до вечірнього чаю або ранкової кави. Ба більше, така випічка зможе легко доповнити святковий стіл. Тож, берімося до справи!

Інгредієнти:

  • 2,5 столові ложки борошна;
  • 3 яйця;
  • 120 грамів цукру;
  • 1 чайна ложка ванільного цукру;
  • 250 грамів полуниці;
  • 2 столові ложки крохмалю;
  • 180 мілілітрів вершків;
  • Цукрова пудра.

Спосіб приготування:

Перш за все потрібно приготувати бісквітний корж, який стане основою вашого полуничного десерту. Для цього збийте яйця кімнатної температури до появи пінки. Потім додайте туди цукор і продовжуйте збивати до білого кольору. Просійте борошно та почніть акуратно вводити його до яєчної маси. Перемішуйте все лопаткою, аби не сильно “тривожити” ніжне тісто. Застеліть деко пергаментом, на нього вилийте тісто та розрівняйте. Розігрійте духовку до 200 градусів і випікайте корж 10 хвилин.

Приготуйте бісквіт для вашого полуничного рулету
Приготуйте бісквіт для вашого полуничного рулету

Через 10 хвилин накрийте готовий бісквіт рушником і загорніть його у рулет разом із пергаментом. Так він має охолонути, аби зберегти форму. Тим часом почніть готувати крем для десерту. Помийте полуницю та наріжте її кубиками – також ягоду можна перебити за допомогою блендера. Холодні вершки збийте разом із цукровою пудрою, аби вони стали густішими. Змастіть рулет кремом і викладіть на нього полуницю.

Викладіть полуниці на бісквіт
Викладіть полуниці на бісквіт

Загорніть рулет та залиште його на декілька годин у холодильнику.

Наріжте рулет і подавайте до столу
Наріжте рулет і подавайте до столу

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Рецепт без заморочок. Усе склала і забула: дуже смачна вечеря виходить, а всього 5 простих інгредієнтів

Якщо в холодильнику є копчені ковбаски, а зі сніданку чи обіду залишилася відварена картопелька, можна змудрувати дуже смачну вечерю. Просто закладіть все це у духовку й очікуйте на результат.

Не пиріг, а золото! Навчила всіх подруг готувати таку смакоту до чаю: манник “П’ятихвилинка” з фруктами

Пиріг за цим рецептом готується з простих і доступних продуктів, а смак у нього виходить божественним. Ви можете використати будь-які ягоди, які завалялися у вашій морозилці для цього манника.

Українці запам’ятали її дівчинкою з боб-каре: як зараз виглядає 22-річна Еліна Іващенко з шоу “Голос. Діти”

Еліна Іващенко, співачка та колишня учасниця шоу "Голос. Діти", після участі у проєкті сильно змінилась. Показуємо, як зараз виглядає знаменитість.