Смачно гарячими та холодними. Найкращий рецепт оладок з кабачків: соковиті і дуже класні, борошна мінімум

Кабачкові оладки справедливо вважаються одним із найкращих перекусів. Легкі, але водночас ситні, вони доповнять будь-яку страву або ж порадують ніжним смаком, як самостійний прийом їжі

Смачні кабачкові оладки подобаються без перебільшення кожному. Ніжний смак і простота в приготуванні роблять цю страву буквально ідеальною. Особливо актуальними кабачкові оладки стають влітку, коли культура дає плоди й заполоняє всі ринки. Слід зазначити, що нічого особливо складного в обсмаженні оладок немає, слід просто пам’ятати декілька хитрощів.

Розповідаємо найпростіший рецепт кабачкових оладок, які смакуватимуть все літо. На приготування цієї страви не потрібно витрачати багато зайвих зусиль, фінансів чи часу. Отже, берімося до справи!

Інгредієнти:

  • Кабачки – 3 штуки;
  • Борошно – 3 столові ложки;
  • Яйце куряче – 1 штука;
  • Сіль, перець – на смак;
  • Часник та майонез для соусу.

Спосіб приготування:

Перш за все потрібно приготувати тісто для кабачкових оладок. Добре помийте три кабачки та відріжте зайве. Чистити овоч не потрібно. Візьміть тертку та крупно натріть кабачки. Якщо ви придбали занадто соковиті плоди, злегка відіжміть натертий кабачок і злийте зайву рідину.

Натріть на крупній тертці кабачки
Натріть на крупній тертці кабачки

Далі вбийте до натертого кабачка одне куряче яйце. За бажанням, можете замінити курячі яйця, наприклад, на перепелині. Тоді смак вийде ніжнішим. Тоді замість одного курячого візьміть чотири перепелині яйця невеликого розміру. Вбийте їх до кабачків і добре перемішайте. Додайте туди ж борошна та вимішуйте, доки маса не стане “липкою” та триматиметься в купі. Можете також додати в тісто для оладок зелень.

Додайте борошна до кабачків
Додайте борошна до кабачків

Розігрійте пательню з олією на великому вогні, зменште вогонь до середнього та акуратно викладіть на сковорідку тісто. Обережно виделкою прямо на пательні сформуйте оладки. Обсмажуйте з двох сторін до золотавої скоринки.

Обсмажте кабачкові оладки на помірному вогні
Обсмажте кабачкові оладки на помірному вогні

Подавайте просто з часником або, за бажанням, зробіть часниковий соус. Для цього вичавіть часник у декілька столових ложок майонезу, злегка підсоліть і додайте бажані спеції, наприклад, перець. Смачного!

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.