Всього три простих продукти в складі. Намазка на бутерброди: така смачна, що на столі не залишиться ні граму

Свіжоспечений м'якенький хліб точно чудово смакуватиме з домашньою намазкою. Пропонуємо приготувати таке доповнення до ніжної випічки за елементарним рецептом

Намазки на хліб користуються неабиякою популярністю. Їх готують просто для того, щоб смакувати щодня, або ж для того, щоб здивувати гостей за святковим столом. Хай там як, змішати прості інгредієнти задля того, аби отримати феєрію смаків – геніальна ідея. Український шеф-кухар і бренд-шеф кількох одеських ресторанів Сергій Поканевич поділився цікавим рецептом “паштету” всього з трьох інгредієнтів.

Ситна та апетитна намазка, за словами ресторатора й кулінара, стане ідеальним доповненням до скибочки ніжного хліба або грінки. Просто змішайте декілька інгредієнтів та отримаєте неперевершену закуску. Втім, попереджає шеф, одразу готуйтесь, що всі, хто скуштує хліб із такою намазкою, проситимуть добавки.

Інгредієнти:

  • Один малосольний оселедець;
  • 90 грамів плавленого сиру;
  • 2 морквини.

Спосіб приготування:

Для приготування потрібно передусім приготувати необхідні продукти. Моркву поставте варитись та готуйте овоч, доки він не стане м’яким. Тим часом очистьте оселедець – зніміть із нього шкірку, вийміть хребет та позбудьтесь від кісточок, які можуть зіпсувати рибний паштет. Зауважте, що ікру з риби необов’язково відкладати, її теж можна використати для намазки.

Очистьте оселедець для намазки
Очистьте оселедець для намазки

Коли морква буде готова, беріться за подрібнення намазки. Через м’ясорубку пропустіть моркву, плавлений сир та очищений оселедець. Зауважте, що не слід використовувати блендер, оскільки тоді текстура намазки суттєво відрізнятиметься. Втім, якщо вам подобається абсолютно однорідна текстура, допускається використання блендера.

Пропустіть намазку через м'ясорубку
Пропустіть намазку через м’ясорубку

Масу, що вийшла, добре перемішайте та перекладіть у тарілку, в якій подаватимете її на стіл. Зауважте, що довго зберігати таку намазку не можна. Якщо не вдалось з’їсти все за один раз, покладіть в холодильник, але обов’язково доїжте за 12 наступних годин.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.