Всього 3 простих продукти в складі. Дуже смачний салат, який готується за 5 хвилин: не залишиться ні граму

Цей простий та водночас ситний салат точно сподобається кожному, хто його скуштує. Якщо ви досі не куштували цієї чудової закуски, пропонуємо приготувати це сьогодні ввечері

Салати є популярною закускою для звичайного дня та святкового столу. Але не завжди є час, щоб приготувати важку та красиву страву з великої кількості інгредієнтів. Особливо, коли гості вже стоять на порозі, а їх нема чим нагодувати. Втім, не обов’язково готувати салат з величезної кількості продуктів, щоб отримати чудовий результат.

Пропонуємо приготувати цей салат, для якого  знадобиться всього 3 продукти. Як заправку можна використовувати майонез, натуральний йогурт, сметану, лимонний сік, соняшникову або оливкову олію, залежно від власних смакових побажань.

Інгредієнти:

  • Варені яйця;
  • Кукурудза консервована;
  • Варена морква.

Спосіб приготування:

Перш за все потрібно приготувати всі необхідні продукти. Відваріть курячі яйця та залиште їх у холодній воді, щоб вони охололи. Потім очистьте та обережно розділіть жовток і білок. Жовток наріжте або натріть на тертці та на час відставте.

Натріть яйця на тертку та залиште в тарілці
Натріть яйця на тертку та залиште в тарілці

Відваріть моркву та залиште її, аби вона охолола. Потім візьміть тертку та крупно натріть овоч. На цьому етапі можете починати викладати салат.

Відваріть моркву та натріть її на тертці
Відваріть моркву та натріть її на тертці

Відкрийте консервовану кукурудзу та злийте з неї зайву рідину. Візьміть тарілку, в якій збиратимете салат і на дно викладіть моркву. Змастіть її бажаним соусом і трішки підсоліть. Далі викладіть кукурудзу, яку попередньо можете перемішати з майонезним соусом або іншим соусом, який використовуєте в салаті – так кукурудза не розпадатиметься. Тоді не потрібно змащувати цей шар соусом. Далі викладіть яєчний жовтий і змастіть соусом. Зверху присипте салат тертим яєчним білком і зернами кунжуту або насінням льону.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.