Намазка за 3 хвилини. Така ситна і смачна, що готую замість вечері: завжди виручає в будь-якій ситуації

Коли ввечері після роботи в холодильнику практично пусто, а готувати з нуля не особливо хочеться, чудовим вирішенням проблеми стануть намазки на хліб. Мінімум інгредієнтів, всього кілька хвилин вашого часу і вуаля - чоловік та діти ситі, принаймні на деякий час.

Сьогодні ми поділимося з вами надзвичайно простим рецептом намазки, яка робиться за кілька хвилин. Вона підійде для втамування голоду в любий час дня. Отже, розпочинаємо!
Перше, що нам знадобиться – звісно, хліб чи батон. Можна білий, можна чорний, великі чи малі скибки – як кому до смаку. Радимо взяти чорний типу Бородінського, вийде дуже смачно. Підсмажуємо його на сковороді, зовсім трішки, лише для апетитного хрусту. Олію можна не додавати.

Підсмажуємо хліб
Підсмажуємо хліб

Далі переходимо до власне намазки. Ось прості інгредієнти для неї:

  • 2 плавлених сирка;
  • 1 банка шпрот;
  • 1 ст.л. діжонської гірчиці (в зернах);
  • сіль та перець за смаком;
  • петрушка.

Спосіб приготування:

Беремо чашу блендера, або любий посуд з високими бортами, і починаємо змішувати продукти. Ріжемо плавлений сирок, додаємо в чашу, слідом гірчиця, сіль та перець при бажанні. Відкриваємо баночку шпрот та додаємо в чашу. Бажано взяти якісні консерви, так як від цього буде залежати смак вашого блюда. Якщо олії в банці дуже багато – частину можна злити, щоб намазка не вийшла надто рідкою та жирною.
Беремо погружний блендер і гарненько перебиваємо всі інгредієнти в однорідну масу. Якщо блендера в домі немає – не біда. Беремо виделку і по старинці розминаємо, спочатку кожний інгредієнт окремо, а потім все перемішуємо.

Перебиваємо інгредієнти в блендері
Перебиваємо інгредієнти в блендері

Наша намазка готова. Після цього залишилось намазати все на хліб і все. При бажанні прикрасити кожний бутерброд листком петрушки.

Готовий бутерброд з намазкою
Готовий бутерброд з намазкою

У нас вийшли смачні ситні бутерброди, які не залишать байдужими ні дорослих, ні малих. Смачного!

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.