facebook

Підсіла на овочі за цим рецептом. Помідори по-корейськи: так соковито і смачно, що буду готувати все літо

Якщо ви ще не пробували помідори по-корейськи, то ловіть перевірений рецепт цієї неймовірно смачної страви! Готувати їх не так складно, як здається на перший погляд.

Помідори за цим рецептом виходять дуже смачними, соковитими та пікантними. Отже, для цієї страви нам знадобляться:

  • Помідори – 2 кг.
  • Болгарський перець – 2 шт.
  • Петрушка і кінза по 1 пучку
  • Часник – 1-2 головки
  • Гострий перець 1 шт.
  • Чорний перець – 1 ч.л.
  • Коріандр – 1 ч. л.
  • Морква 1-2 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Олія рослинна – 100 мл.
  • Оцет 9% – 60 мл.
  • Цукор – 4 ст.л.
  • Сіль – 2 ст.л.

У помідорів відрізаємо плодоніжку і розрізаємо їх вздовж навпіл (можна і на 4 частини, якщо помідори великі).

Нарізка помідорів
Нарізка помідорів

Перекладаємо їх у велику посудину. Нарізаємо цибулю і обсмажуємо до золотистого кольору. Поки смажиться цибуля – натираємо моркву на терці по-корейськи. Нарізаємо гострий перець довільним чином (хто не любить пікантність – його можна не додавати). Нарізаємо болгарський перець тонкою соломкою. Додаємо всі нарізані овочі до наших помідорів. Туди ж видавлюємо часник, додаємо коріандр, мелений перець, оцет, цукор, сіль.

Нарізані овочі для помідорів по-корейськи
Нарізані овочі для помідорів по-корейськи

Додаємо сюди смажену цибулю разом з гарячою олією. Все гарно перемішуємо. Додаємо нарізану зелень – петрушку та кінзу (можна ще кріп). Ще раз перемішуємо і залишаємо маринуватися на 3 години щоб овочі пустили сік.

Помідори по-корейськи до стерилізації
Помідори по-корейськи до стерилізації

Наступний етап – розкладаємо наші інгредієнти по банках. Можна класти все відразу, але якщо ви любите естетику – спочатку викладіть шар помідорів по стінці банки, потім шар моркви, і так почергово. Маринад, що залишився, також розливаємо по банках.

Переходимо до стерилізації. Кладемо банки у велику каструлю, наливаємо води по плечики банки і з моменту закипання води стерилізуємо 20 хвилин (для літрових банок).

Дістаємо банки, закручуємо кришки та закутуємо в теплу тканину до повного охолодження. А зимою дістаємо цю смакоту і насолоджуємося!

Помідори по-корейськи
Помідори по-корейськи

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.