facebook

Смачний салат всього з 3 продуктів. Два в одному: крабова намазка для бутербродів і самостійна закуска

Мало хто з людей не любить крабові палочки. Традиційний крабовий салат дуже часто готують на свята, для гостей ну чи просто себе побалувати. Та один і той же рецепт часто набридає, і хочеться чогось новенького.

У нашій статті ви познайомитесь з інтерпретацією на тему традиційного крабового салату, який може служити як самостійним блюдом, так і намазкою на хліб. Дуже зручно, погодьтесь, особливо під час великого застілля.

Інгредієнти:

  • Крабові палочки – 200 г
  • Майонез – 5 ст. л.
  • Часник – 3 зубчика
  • Огірок – 2 шт.
  • Яйця – 3 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Оцет, сіль, цукор, перець – для маринаду цибулі
  • Мексиканська суміш (спаржева квасоля, морква, кукурудза, солодкий перець, зелений горошок) – 200 г.
  • Сир твердий – 150 г.
  • Зелень (кріп, петрушка) – 1 пучок

В чашу блендера засипаємо порізані крабові палочки та зелень і злегенька подрібнюємо все це. Потім по трохи додаємо майонез і знову збиваємо до консистенції сметани. Додаємо роздавлений часник, солимо за смаком, перемішуємо і відправляємо в холодильник трохи охолонути. Намазка готова.

Намазка з крабових палочок
Приготування намазки з крабових палочок

Тепер переходимо до салату. Ріжемо огірки (можна з шкіркою, можна без), додаємо сир, натертий на велику терку, + мексиканську суміш (в кого немає готової – можна зробити самому). Попередньо ріжемо цибулю та маринуємо її (оцет, сіль, цукор, перець, вода – маринуємо 15 хв). Готову мариновану цибулю додаємо до овочів, а також варені яйця, натерті на велику терку. Тепер все це заливаємо нашою намазкою, яка вже і не намазка, а заправка до салату (ложок 4-5) і перемішуємо. Вуаля – смачний салатик готовий!

Салат з овочів та заправкою з крабових палочок
Салат з овочів та заправкою з крабових палочок

Популярне

Схожі статті

Чому Даша Астафʼєва неодружена і не має дітей: найкрасивіша жінка України чесно розповіла про особисте життя

Даша Астафʼєва цього року відсвяткувала своє 39-річчя, проте актриса та модель досі офіційно неодружена, та не має дітей. Чому доля знаменитості та найкрасивішої жінки країни склалася саме так?

Мірошниченки зворушливо привітали названу доньку з 9-річчям і розсекретили, що подарували: “Терпляче чекала”

9-річна Ангеліна вперше відсвяткувала день народження в колі родини, а не в дитячому будинку. Тімур та Інна Мірошниченки влаштували справжнє свято для дівчинки.

“Сором”: Настя Каменських викликала неоднозначну реакцію відвертістю. Відкрила огляд на усе і навіть більше

Відома співачка Настя Каменських нещодавно ошелешила публіку новою світлиною в соціальних мережах. Проте користувачі зовсім не захоплювалися красою артистки, а скоріш – навпаки.

“Вона сказала “Так”: Melovin неочікувано зробив пропозицію дівчині – обличчя щасливиці приховав за кадром

Ще зовсім недавно Melovin скаржився на нещасливе кохання, раніше робив пропозицію заміжній жінці. А тепер похвалився обручкою, яку подарував невідомій красуні.

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.