Вечеря за одну хвилину: беру банку квасолі та роблю смачний салат. Рецепт простий, без метушні, на кожен день

Цей рецепт салату з квасолею сподобається всім, хто любить квасолю. Його можна подавати на вечерю, він готується просто, швидко і дуже ситний та смачний.

Пропонуємо до вашої уваги швидкий салат з квасолею. Начебто звичайні продукти в складі, але виходить дуже смачно. Інгредієнти в цьому рецепті чудово поєднуються один з одним.

Необхідні інгредієнти:

  • корейська морква – 150 гр;
  • консервована квасоля – 200 гр;
  • пекінська капуста – 100 гр;
  • майонез – 3 ст.л;
  • сухарики – 50 гр;
  • свіжа зелень кропу – 10 гр;
  • сіль та спеції за смаком.

Спосіб приготування:

Квасолю можете взяти як консервовану, так і варену, на свій вибір. Зелену квасолю варити не дуже довго, а ось червону або білу доведеться замочувати на 6-8 годин і потім відварювати в підсоленій воді до готовності (близько 1 години).

Пекінську капусту добре промиваємо, обсушуємо, нарізаємо тоненькою соломкою. Перекладаємо в зручну миску. Додаємо до капусти моркву по-корейські, перемішуємо.

Зливаємо з консервованої квасолі рідину, відкидуємо  на сито і після того як з неї вийде вся зайва рідина додаємо в салат.

Беру банку квасолі, моркву та роблю смачний салат, сухарики – на прикрасу
Беру банку квасолі, моркву та роблю смачний салат, сухарики – на прикрасу

Всипаємо сухарики на ваш смак, або приготовлені вдома, або покупні. Солимо салат, заправляємо його майонезом, додаємо подрібнений кріп. Майте на увазі, що сухарики швидко розмокнуть, тому салат треба сразу подавати на стіл.

Цей “черговий” салат виручить як у будній день, так і до приходу несподіваних гостей.

Беру банку квасолі, моркву та роблю смачний салат, сухарики – на прикрасу
Беру банку квасолі, моркву та роблю смачний салат, сухарики – на прикрасу

Майонез краще приготувати самостійно. Буде смачніше та корисніше. Також як заправку можна взяти сметану або натуральний йогурт. Їх можна змішати з майонезом у будь-якій пропорції, щоб зменшити калорійність страви або взяти окремо.

Цей салат з квасолею підійде вегетаріанцям, веганам та просто людям, які слідкують за своєю дієтою. В рецепті немає м’яса, але ви будете ситі та задоволені після його вживання.

Популярне

Схожі статті

Українці запам’ятали її дівчинкою з боб-каре: як зараз виглядає 22-річна Еліна Іващенко з шоу “Голос. Діти”

Еліна Іващенко, співачка та колишня учасниця шоу "Голос. Діти", після участі у проєкті сильно змінилась. Показуємо, як зараз виглядає знаменитість.

Перескочила з 52 розміру на 44-й: салат французьких циган. Такі інгредієнти, що можна їсти навіть на ніч

Всього з трьох основних інгредієнтів виходить дуже смачний, свіжий та соковитий салат. Крім того, він дуже легкий і точно не нашкодить вашій фігурі.

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.