Беру звичайний кабачок, а виходить така смакота! Рецепт із кабачків, який здивує всіх: готую подвійну порцію

Відомий український кулінар заінтригував новим рецептом. Євген Клопотенко показав, як готувати з кабачків смачний обід, який стане ідеальним для літнього спекотного періоду

Євген Клопотенко, відомий український кулінар, вміє дивувати своєю кулінарною фантазією. Знаменитість поділився новим рецептом. Зірка “МастерШефу” показав, яку незвичайну страву можна приготувати для літнього обіду з усім відомих кабачків. Нині почався справжній сезон цукіні, тому знаменитість рекомендує мерщій бігти на ринок, купляти побільше цього чудового овочу та братись до приготування рулетиків з кабачків.

Інгредієнти:

  • Кабачки – 2 штуки;
  • 500 грамів фаршу;
  • Одна цибуля;
  • Зубчик часнику;
  • Трішки петрушки;
  • Томатна паста – 1 столова ложка;
  • 300 мілілітрів води.

Спосіб приготування:

Першим кроком викладіть та приготуйте всі необхідні інгредієнти. Одразу ввімкніть духовку, аби та розігрівалась до 180 градусів. Тим часом помийте кабачки та відріжте їм хвостики, добре промийте зелень і поки що її відкладіть. Наріжте тонкими слайсами кабачок. Євген Клопотенко радить не викидати обрізки з цукіні, адже їх можна натерти на тертку та додати у фарш.

Наріжте кабачки тонкими слайсами
Наріжте кабачки тонкими слайсами

Розігрійте пательню, не додаючи на неї олію, покладіть на суху сковороду слайси кабачків та припустіть з обох боків. Так овоч буде чудово тримати форму і не розгортатиметься після загортання.

Обдайте кабачки на пательні
Обдайте кабачки на пательні

Помийте та очистьте цибулю та часник, обсмажте їх на пательні. Це потрібно для фаршу. Тепер в окрему миску викладіть сам фарш, додайте залишки кабачка, петрушку, та щойно приготовану засмажку. Додайте на власний смак сіль та перець, перемішайте та відбийте фарш.

Приготуйте фарш для рулетиків
Приготуйте фарш для рулетиків
Сформуйте рулетики
Сформуйте рулетики

Викладіть рулетики у форму для випікання та залийте їх простим соусом – томатну пасту змішайте з водою. Випікайте 20 хвилин у розігрітій до 180 градусів духовці.

Випікайте рулетики
Випікайте рулетики

Смачного!

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.