Не тільки до салатів: готую цей смачний та ситний суп із редиски все літо. Легкий на смак і у приготуванні

Редиска - надзвичайно корисний овоч, тому в його сезон треба по максимуму цим користуватися. Та виявляється, із редиски можна готувати не лише салати. Суп із смаженої редиски та фаршу відмінно урізноманітнить ваш раціон влітку.

Редиска в супі додасть пікантності, а фарш відмінно наситить вас протягом дня. Готувати його надзвичайно просто.

Інгредієнти на дві порції:

Фарш (любий) – 300 г.

Редиска – 300 г.

Цибуля – 1 шт.

Курячий бульйон – 500 г.

Вершки – 100 г.

Топлене масло – 1 ч.л.

Сіль, перець за смаком

Зелена цибуля для подачі

Нарізаємо редиску тонкими кружечками, великі плоди можна ще розділити пополам. Наріжемо цибулю кусочками середнього розміру. Розігріваємо сковорідку та додаємо топлене масло (можна і звичайне, а також рослинну олію). Обсмажуємо фарш до рум’яності з додаванням солі та перцю. Обсмажити фарш до хрусту – важливо, так як в супі він буде приємним текстурним компонентом. Пересипаємо готовий фарш в іншу ємність, залишивши на сковорідці жир від нього ж. Кладем туди нашу редиску та обсмажуємо на жирі від фаршу 2-3 хвилини. Додати порізану цибулю і готувати до рум’яності.

Смажимо редиску з цибулею
Смажимо редиску з цибулею

Перекладаємо редиску з цибулею в каструлю і наливаємо пів літри курячого бульйону (в кого немає – можна замінити водою). Додаємо трохи солі і доводимо до кипіння. Далі зменшуємо вогонь і готуємо суп ще 10 хвилин під кришкою.

За цей час підготуємо декор – наріжемо тонко зелену цибульку. Хто бажає – можна підсушити грінки.

Через 10 хвилин вливаємо в суп вершки та пробиваємо його блендером до стану пюре. Знову ставимо суп на плиту та готуємо ще 5 хвилин.

Готовий суп розливаємо в тарілку, зверху насипаємо смажений фарш та зелену цибулю. Вийшло незвичайно, але дуже смачно. Приємного апетиту!

Готовий суп зі смаженою редискою та фаршем
Готовий суп зі смаженою редискою та фаршем

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки, від яких домашні просто в захваті. Для начинки беру все, що знайду в холодильнику. Рецепт

Повітряні булочки зі смачною начинкою – мега смачна та ситна випічка до чаю або кави. Їх можна легко приготувати вдома, а магазинні ласощі не зрівняються з домашніми.

Слава Соломка знає про життя Олі Фреймут і її чоловіка за кордоном більше за інших: “Вона поїхала назавжди”

Телеведучий Слава Соломка висловився щодо виїзду за кордон своєї колеги, Ольги Фреймут, яка перебралася до Лондона не лише з дітьми, але й з чоловіком.

Це так просто, що будете готувати по 2 рази на тиждень: картопля, запечена у фользі з морквою та ковбасою

У сучасному темпі життя, коли час — це найбільша цінність, поєднання простоти, бюджетності та смаку в стравах — золотий стандарт. І що може бути краще, ніж картопля, запечена у фользі?