Не тільки до салатів: готую цей смачний та ситний суп із редиски все літо. Легкий на смак і у приготуванні

Редиска - надзвичайно корисний овоч, тому в його сезон треба по максимуму цим користуватися. Та виявляється, із редиски можна готувати не лише салати. Суп із смаженої редиски та фаршу відмінно урізноманітнить ваш раціон влітку.

Редиска в супі додасть пікантності, а фарш відмінно наситить вас протягом дня. Готувати його надзвичайно просто.

Інгредієнти на дві порції:

Фарш (любий) – 300 г.

Редиска – 300 г.

Цибуля – 1 шт.

Курячий бульйон – 500 г.

Вершки – 100 г.

Топлене масло – 1 ч.л.

Сіль, перець за смаком

Зелена цибуля для подачі

Нарізаємо редиску тонкими кружечками, великі плоди можна ще розділити пополам. Наріжемо цибулю кусочками середнього розміру. Розігріваємо сковорідку та додаємо топлене масло (можна і звичайне, а також рослинну олію). Обсмажуємо фарш до рум’яності з додаванням солі та перцю. Обсмажити фарш до хрусту – важливо, так як в супі він буде приємним текстурним компонентом. Пересипаємо готовий фарш в іншу ємність, залишивши на сковорідці жир від нього ж. Кладем туди нашу редиску та обсмажуємо на жирі від фаршу 2-3 хвилини. Додати порізану цибулю і готувати до рум’яності.

Смажимо редиску з цибулею

Перекладаємо редиску з цибулею в каструлю і наливаємо пів літри курячого бульйону (в кого немає – можна замінити водою). Додаємо трохи солі і доводимо до кипіння. Далі зменшуємо вогонь і готуємо суп ще 10 хвилин під кришкою.

За цей час підготуємо декор – наріжемо тонко зелену цибульку. Хто бажає – можна підсушити грінки.

Через 10 хвилин вливаємо в суп вершки та пробиваємо його блендером до стану пюре. Знову ставимо суп на плиту та готуємо ще 5 хвилин.

Готовий суп розливаємо в тарілку, зверху насипаємо смажений фарш та зелену цибулю. Вийшло незвичайно, але дуже смачно. Приємного апетиту!

Готовий суп зі смаженою редискою та фаршем