Рецепт за одну хвилину. І духовка не потрібна: м’ясний рулет на вечерю нашвидкуруч в пергаменті на сковороді

Такий м'ясний рулет запросто можна подати й до буденної вечері, й до святкового столу. Процес приготування займає лічені хвилини, а ось результат не може не радувати

М’ясний рулет без перебільшення є однією з найуніверсальніших страв. Таке смачне частування можна подати до святкового столу, а можна швидко приготувати й до звичайної буденної вечері. Головна особливість рецепта, за яким ми пропонуємо приготувати страву, полягає в максимальній простоті.

Аби отримати смачну та поживну страву, вам не потрібно довго стояти біля робочої поверхні та “вигадувати велосипед”. Просто дотримуйтесь простих порад і забудьте про духовку. Для приготування м’ясного рулету не знадобиться духовка, а всього лише – пергамент і пательня. Отже, берімося до справи!

Інгредієнти:

  • 600 грамів фаршу;
  • 90 грамів сиру;
  • Пучок зелені;
  • 20 грамів вівсяних пластівців;
  • 40 мілілітрів молока;
  • Сіль, перець та спеції на власний смак.

Спосіб приготування:

Добре нагрійте, але не кип’ятіть, молоко. Висипте в окрему тарілку вівсяні пластівці та залийте їх дуже теплим молоком. Залиште набухати на 10 хвилин. Тим часом додайте до фаршу перець, сіль та бажані спеції, все добре перемішайте. Розділіть фарш на три частини, візьміть три шматки пергаментного паперу та на кожен викладіть по частині фаршу. Сформуйте з фаршу прямокутник і в нього покладіть сир, зелень.

Покладіть у фарш бажану начинку
Покладіть у фарш бажану начинку

Заверніть фарш у рулет та загорніть його пергаментним папером. Надійно та міцно закріпіть краї м’ясних рулетів та викладіть їх на суху розігріту пательню. Залийте отримані “ковбаски” окропом, накрийте кришкою. Тушкуйте щонайменше 7-8 хвилин з кожного боку. Перевертайте обережно, аби вони не розсипались.

Почніть готувати м'ясні рулети на сухій пательні з водою
Почніть готувати м’ясні рулети на сухій пательні з водою

Після приготування залиште м’ясні рулети трішки охолонути, розріжте та подавайте до столу з різними соусами та до різних гарнірів. Смачного!

Схожі статті

Беру звичайний фарш і булочку “Малятко”. Виходить така смакота, що не можемо відірватися: роблю побільше

Для приготування котлет вам не знадобиться хліб, адже його вдало замінить звичайна здобна булочка. Її солодкий смак чудово підкреслить м'ясну закуску.

З’їдять за хвилину! Новий салат з буряка “Свята людина” в пакеті на кожен день. Готую в мікрохвильовці

Навіть зі звичайного буряка можна приготувати дуже смачний святковий салат, від якого будуть в захваті всі гості. Салат виходить соковитим, ніжним і дуже смачним.

Смажені пиріжки з картоплею: хрустке, рум’яне, м’яке та зовсім не гумове тісто. Додаю секретний інгредієнт

Пиріжки з картоплею люблять всі, тому сьогодні ми підготували рецепт повітряних і водночас ніжних пиріжків. Про приготування крок за кроком – читайте нижче.