Рецепт картопляних зразів з сиром, який тягнеться. Лілія Ребрик показала, що готує дітям, коли “мама вдома”

Відома українська телеведуча Лілія Ребрик на своїй сторінці в Інстаграмі поділилась фірмовим рецептом смачної закуски. Зірка показала, як готує зрази разом зі своєю донькою

Лілія Ребрик є не лише успішною українською телеведучою та актрисою, але й люблячою мамою та коханою дружиною. Для своєї родини знаменитість полюбляє готувати різні смаколики. Рецептом однієї зі страв, яку актриса часто готує вдома, вона нещодавно поділилась і зі своїми підписниками. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Лілія Ребрик опублікувала рецепт зразів із сиром, який тягнеться.

Відома українська телеведуча показала шанувальникам процес приготування закуски. Разом із мамою на кухні поралась молодша донька знаменитості. Лілія Ребрик опублікувала простий, але дуже смачний рецепт зразів. Зірка гарантує, що такий смаколик точно сподобається всім, хто його скуштує.

Лілія Ребрик опублікувала на своїй сторінці рецепт зразів із сиром, який тягнеться
Лілія Ребрик опублікувала на своїй сторінці рецепт зразів із сиром, який тягнеться

Інгредієнти:

  • Картопляне пюре з 4-5 середніх картоплин;
  • Яйце;
  • 2 столові ложки борошна.

Спосіб приготування:

Приготування картопляної закуски є дуже й дуже простим. Спершу потрібно зробити тісто для зразів. Для цього змішайте вказані вище інгредієнти. Дуже добре перемішайте картопляне пюре, куряче яйце та просіяне борошно. Доведіть тісто на зрази до однорідної консистенції та можете починати готувати начинку. Лілія Ребрик зазначає, що начинка може будь-якою, втім вона полюбляє готувати зрази з твердим сиром.

Вологими руками зліпіть зрази, всередину заверніть тертий твердий сир або ж домашній підсолений сир. Сформуйте так звану котлетку та розігрійте пательню, на якій будете смажити закуску. Разом зі сковорідкою розігрійте велику кількість олії. Обсмажте зрази до рум’яної скоринки з обох боків.

Лілія Ребрик показала, як готувати домашні зрази з твердим сиром
Лілія Ребрик показала, як готувати домашні зрази з твердим сиром

Відома українська телеведуча зазначає, що найкраще подавати таку смакоту зі сметаною. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.