Сніданок за одну хвилину. Все склала у сковороду і на плиту: рецепт з лаваша, яєць і сиру. Виходить смакота

Усім давно відомо, що найголовніший прийом їжі – сніданок. Страва, якою ви починаєте ранок, має бути не лише корисною, але й смачною. Отже, простий рецепт ідеального сніданку

Яким для вас буде ранок, таким виявиться і весь наступний день – це вже давно доведена аксіома. Для того, щоб почати день найкращим чином, слід приготувати смачний сніданок. А якщо перший прийом їжі виявиться ще й корисним, тоді настрій на весь день гарантовано. Досвідчені кулінари поділились простим рецептом ідеального сніданку.

Страва з лаваша, сиру та яєць не набридає. Такий простий ранковий перекус чудово насичує організм силами та збагачує його необхідними зранку білками. Корисні вуглеводи, які є в цій страві, дадуть вам енергії на весь день. Отже, закупіться необхідними продуктами, аби з самого ранку потішити себе смачним сніданком.

Інгредієнти:

  • 1 лист тонкого лаваша;
  • Твердий сир – 150 грамів;
  • Яйця курячі – 2 штуки;
  • Сіль, перець та інші спеції на власний смак;
  • Рослинна олія для смаження.

Спосіб приготування:

Головна особливість цієї страви полягає не лише в її ситності та смаку, але й у швидкості приготування. Для того, щоб зробити лаваш із сиром та яйцями, не потрібно довго мудрувати на кухні. Перш за все просто візьміть тонкий лаваш і наріжте його скибочками шириною 3-4 сантиметри. Також лаваш можна нарізати квадратикам. Сир також наріжте скибочками, які повинні бути не більшими за лаваш.

Почніть готувати лаваш із сиром та курячими яйцями
Почніть готувати лаваш із сиром та курячими яйцями

Далі вбийте яйця в окрему миску, до них додайте сіль та перець, за бажання можете додати туди й інші улюблені спеції. Добре перемішайте отриману суміш, до однорідності.

Тепер добре збийте яйця в окремій тарілці
Тепер добре збийте яйця в окремій тарілці

Візьміть шматочок сиру та обгорніть його лавашем щонайменше два рази. Розігрійте пательню з рослинною олією, кожен шматочок сиру у лаваші занурте в яєчну суміш перед тим, як викласти його на сковороду. Смажте з обох боків, поки яйця не приготуються. Подавайте зранку до чаю або кави, з різними соусами або ж просто так.

Популярне

Схожі статті

Як виглядає і чим займається 24-річний син Ірини Білик: весь в татуюваннях і з довгим волоссям (Фото)

Старший син відомої української співачки Ірини Білик Гліб виріс таким же творчим і харизматичним, як і його зіркова мама. При цьому хлопець уникає надмірної публічності.

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.