Тісто завжди вдале, м’яке як пух: моментальні пиріжки з яйцем, які на другий день стають ще смачніше. Обожнюю

Цей простий рецепт смачних пиріжків з яйцем і зеленою цибулею не залишить вас байдужими. Готується така випічка дуже швидко, а тішить смаком тижнями

Пиріжки з яйцем та зеленою цибулею, здавалося б, страва, яка відома кожному з дитинства. Бабуся на кухні влаштовувала справжню казку, коли починала місити тісто. Кожен, хто знаходився вдома, повинен був зберігати тишу та думати лише про найкраще – за традицією, в іншому разі тісто не виходило та не підіймалось.

Готуючи пиріжки за цим рецептом, теж слід дотримуватись таких простих правил – ніяких поганих думок, а лише позитив. Втім, на відміну від класичного варіанта, смаколик за цим методом приготування не займе у вас багато часу. Радимо запам’ятати рецепт, адже такі пиріжки вам захочеться готувати кожного тижня.

Інгредієнти:

  • 200 мілілітрів теплої води;
  • 250 грамів борошна;
  • 3 курячих яйця;
  • 2 столові ложки олії;
  • Пучок зеленої цибулі;
  • Пів чайної ложки сухих дріжджів швидкої дії;
  • 1 чайна ложка цукру;
  • Олія для смаження та сіль на смак.

Спосіб приготування:

Перш за все в окремому посуді потрібно розвести дріжджі та цукор у теплій воді. Добре перемішайте отриману суміш і дайте їй настоятись у тихому й теплому місці не менше, ніж 20 хвилин. Тим часом просійте борошно. Через 20 хвилин додайте до суміші з дріжджами борошно та сіль, замісіть тісто. Додайте дві столові ложки олії до тіста, перемішайте та залиште настоюватись у теплому місці на пів години.

Поки тісто настоюється, приготуйте начинку для пиріжків. Відваріть яйця та дайте їм охолонути. Потім очистьте їх та наріжте дрібними кубиками в окрему тарілку. Туди ж додайте дрібно нарізану зелену цибулю, злегка підсоліть і добре перемішайте. Коли тісто настоялось, розділіть його на невеликі шматочки, розкачайте їх та викладіть на кожен шматочок начинку. Защіпніть краї тіста та надайте йому форми пиріжка.

Сформуйте з готового тіста пиріжки
Сформуйте з готового тіста пиріжки

Обсмажте сирі пиріжки на розігрітій сковороді у достатній кількості олії. Смажте з обох боків до золотої скоринки. Перед подачею викладіть готову випічку на паперові рушники, аби ті увібрали зайву олію.

Смажте пиріжки на пательні
Смажте пиріжки на пательні

Смачного!

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.