Піца у микрохвильовці за 5 хвилин: без борошна, і тісто замішувати не треба. Рецепт смачного перекусу

Якщо часу на випікання класичної піци у вас немає, а поласувати італійським смаколиком все-таки хочеться, можете використати звичайну мікрохвильовку та чашку

Таку піцу легко можна назвати лінивою, адже готується вона дуже швидко та просто, не вимагає використання борошна та замішування тіста. Для того, щоб зробити у мікрохвильовці піцу, яка дуже нагадує смак класичного італійського частування, потрібно трішки інгредієнтів, мінімум часу та дрібку зусиль. У результаті ви отримаєте смачну випічку. Цей рецепт ідеально підійде для тих моментів, коли часу зовсім обмаль – проста піца в чашці, приготована у мікрохвильовці.

Інгредієнти

На 1 маленьку піцу:

  • Товстий шматок хліба;
  • Одне куряче яйце;
  • 2 столові ложки молока;
  • 50 грамів твердого сиру;
  • 50 грамів шинки;
  • 50 грамів оливок;
  • Кетчуп і майонез – на смак;
  • Спеції та гострий перець – на смак.

Спосіб приготування:

Спершу потрібно нарізати кубиками хліб. Викладіть його на дно широкої чашки та змастіть кетчупом і майонезом. Натріть на великій тертці сир та розділіть його на дві частини. Першу частину в окремому посуді змішайте з яйцем та молоком. Викладіть цю суміш на хліб до чашки.

Почніть готувати піцу в кружці
Почніть готувати піцу в кружці

Далі у чашку викладіть оливки та шинку, дрібно нарізані. Зверху посипте все залишком твердого сиру, який ви попередньо натерли на тертці. Отриману в кружці масу потрібно відправити готуватись до мікрохвильовки. Готуйте піцу 3-5 хвилин на стандартній потужності вашої мікрохвильової печі.

Поставте піцу готуватись до мікрохвильовки
Поставте піцу готуватись до мікрохвильовки

Кулінари запевняють, що такий рецепт є перевіреним, а піца в кружці в мікрохвильовці виходить дуже ароматною та смачною. Звісно, виглядає таке частування не так, якою є випічка в ресторані чи піцерії, втім неперевершений смак домашнього смаколика і поруч не стоїть з тим, що подають у закладах харчування.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.