Кефір, 1 яйце і перекус за хвилину готовий: замість пиріжків. Готую так вже багато років, не набридає

Хоча й пиріжки – це дуже смачна страва, іноді хочеться додати до свого раціону чогось новенького. Пропонуємо приготувати цю просту, але водночас цікаву закуску

Пиріжки – страва, яка знайома кожному з самого дитинства, втім час від часу до свого раціону хочеться внести розмаїття. Для таких випадків існує простий, але водночас дуже смачний і цікавий рецепт. З одного боку закуска з борошна нагадує бутерброди, а з іншого її смак точно здасться вам схожим на старі добрі пиріжки. Кулінари, які поділились цим рецептом, рекомендують куштувати такі пиріжки-бутерброди з солоними огірками або свіжим літнім салатом.

Інгредієнти:

  • 150 грамів борошна;
  • 2 яйця;
  • 150 мілілітрів кефіру;
  • 1 чайна ложка розпушувача;
  • 1 чайна ложка цукру;
  • Ковбаса – декілька шматочків;
  • Сіль – на смак.

Спосіб приготування:

Перш за все потрібно приготувати тісто. Особливість цього рецепта в його максимальній простоті – для приготування такої закуски навіть не потрібно попередньо діставати з холодильника інгредієнти. Отже, вбийте у миску яйця та додайте до них сіль та цукор. Додаючи до тіста сіль, не забувайте і про те, що ковбаса, яку ви використовуватимете, також солона. Влийте до майбутнього тіста кефір і добре перемішайте, додайте також розпушувач та просіяне тісто. Вимісіть тісто, яке за консистенцією має нагадувати густу сметану.

Приготуйте тісто для бутербродів-пиріжків
Приготуйте тісто для бутербродів-пиріжків

Розігрійте сковороду з олією, викладіть ложкою трішки тіста, ніби готуєте оладки. Коли тісто злегка візьметься до купи на вогні, викладіть зверху шматочки ковбаси, трішки вдавлюючи його в тісто. Зверху налийте трішки тіста для того, щоб заховати ковбасу. Смажте закуску на помірному вогні. Якщо смажите під закритою кришкою, зменште вогонь. Готуйте до золотистої скоринки з обох сторін

Посмажте бутерброди-пиріжки на помірному вогні
Посмажте бутерброди-пиріжки на помірному вогні

Подавайте до столу, як ми вже казали раніше, зі свіжими овочами, солоними огірками, салатами. За бажання, такі бутерброди-пиріжки можна доповнити сиром, який розплавиться та буде тягнутись після приготування.

Готова страва
Готова страва

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Люблю на застілля готувати запіканки. Це завжди поживно та швидко: картопля з курячою грудкою під сиром

Коли настає час вибору гарячої страви для столу, хочеться знайти щось смачне, ситне і водночас просте в приготуванні. Картопляна запіканка з курячою грудкою під сиром – це саме той ідеальний вибір.

Краще дивитись на зморшки, ніж піти до хірурга: Марічка Падалко, Соломія Вітвіцька проти пластики обличчя?

Дві українські телеведучі, Марічка Падалко та Соломія Вітвіцька, демонструють, що природна краса та зрілість можуть бути настільки ж привабливими, як і молодість, повернена пластичними операціями.

Коли я печу італійське печиво з яблуками та горіхами, то діти чергують на кухні: розлітається ще гарячим

Італійська кухня відома своїми неперевершеними десертами, що підкорюють серця гурманів по всьому світу. Одним із таких кулінарних шедеврів є м'яке печиво з яблуками та волоськими горіхами.