Як приготувати піцу за 15 хвилин: лаваш, ковбаски, сир та солодкий перець потрібні для смакового свята

Обирати треба тонкий лаваш великого діаметра. Треба вирізати два круги по 24 см, а форма знадобиться з низькими бортиками. Прикладіть до лаваша форму, намітьте коло. Потім за контурами виріжте.

Піцу нашвидкуруч приготувати дуже легко. Возитися з вимішуванням тіста не доведеться. Просто придбайте тонкий лаваш. Головне – придивіться до дати випуску. Потрібна свіжа випічка.

Вам знадобиться:

  • 180 г лаваша (два тонких);
  • 100 г твердого сиру;
  • 120 г напівкопченої ковбаси;
  • 40 г болгарського перцю;
  • 30 г ріпчастої цибулі;
  • 3 ст.лож. томатного соусу.
На два шари лаваша викласти кетчуп, ковбасу і кільця перцю

Обирати треба тонкий лаваш великого діаметра. Треба вирізати два круги по 24 см, а форма знадобиться з низькими бортиками. Прикладіть до лаваша форму, намітьте коло. Потім за контурами виріжте.

Змастіть форму олією чи підкладіть пергамент для випікання. Викладіть перший лаваш, натріть третину сиру і розповсюдьте по його поверхні. Зверху розподіліть обрізки від лаваша.

Викладіть другий лаваш. Сир з’єднає половинки й не дасть їм підсохнути у духовці. Намастіть основу томатним соусом. Викладіть кільця ковбаси. Перець і цибулину почистьте і наріжте кружальцями якомога тонше, щоб устигли пропектися. Розподіліть овочі зверху ковбаси. Якщо полюбляєте з кислинкою, можете додати ще трішки соусу. Настала черга решти сиру.

Верх притрусити натертим на тертушці сиром

Заготовка готова. Розігрійте духовку до 180 градусів. Випікати піцу треба 7 хвилин. Діставайте, щойно з’явиться сирна скоринка. Якщо залишите на довше, лаваш підсохне й стане ламким. Дістали з духовки й відразу подавайте до столу в гарячому стані.

Піца вийде м’якою в середині з хрумкою скоринкою по краях. Тільки не перетримайте страву в духовці, бо все зіпсуєте.

Популярне

Схожі статті

Закусок багато не буває: огірки по-корейськи — знаменита страва кімчі. Це не лише смачно, а ще й корисно

Коли справа доходить до корейської кухні, багато хто експериментує з різноманітними стравами, щоб відчути екзотичні смаки та нові кулінарні враження. Але на першому місці — знаменита кімчі з огірків.

Українська Південна Пальміра не гірше Мальдівів: Леся Нікітюк приїхала в Одесу й приголомшила своїм виглядом

Леся Нікітюк ніколи не відмовляє собі похизуватися своїми принадами та зробити цікаві фото з міст, де вона буває по роботі або просто відпочиває.

Рецепт на вагу золота: м’ясні гнізда з грибами та яйцями готую на всі свята. Ніхто не вірить, що це просто

Існують рецепти, які цінуються як справжній кулінарний скарб, адже їхній смак і вигляд підкорюють з першого ж погляду та шматочка. Одним із таких є рецепт м'ясних гнізд з грибами та яйцями.